2777
2789
آره اینجا خیلی گیر میدن ب ناخنام میگن چرا بلنده اما من اینجوری دوس دارم

چ جنسی دارن ماشالله مال من نرمه

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=113602194]احساس نمیکنی دیره باید یه تکونی به هود بدی؟ دلت نمی خواد ازدواج کنی  ؟[/QUOTE😕ی جورگفتی دیره فکرکردم داره میشه ۳۴سالم ن ۲۴سالم خب هرکی میادخواستگاریم خودش نیس منم فقط خودشومیخام

ازدست دادن خانوادم 

الهی همیشه کنار هم سلامت و خوشحال باشی عزیزم❤ تو هم از من بپرس

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خوش به حالت مال من ناخون پام یک میل بلند بشه تو کتونی نابودم میکنه

حالا فک کن من والیبالم میرم 😖😖ولی برعکس ناخونای دستم زود میشکنه نگاه این امروز شکست☹

👩❤️👨

حالا فک کن من والیبالم میرم 😖😖ولی برعکس ناخونای دستم زود میشکنه نگاه این امروز شکست☹

اهههههههههههههههه😮چ بلنده 

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤
الهی همیشه کنار هم سلامت و خوشحال باشی عزیزم❤ تو هم از من بپرس

مرسی عزیزدلم 😘😘😘بهترین اتفاق زندگیت 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
ببخشید ی حسی بهم دست داد  هیچکس من و خوی نمیگیره  شما هم روش  این همه گفتم کسی جو ...

عزیزم منم گفتم ولی کسی جواب نداد 😂😂😂بیخیال

[QUOTE=113602214]ای بابا قبلا هم جرئت حقیقت بازی کردیم تو هی میگفتی عکس بزارم😂😂😂هی میگفتی بگین عکسمو بزارم دیگه😂 ...[/QUO

ی جوری گفتی کلا دیگه بیخیال عکس گذاشتن شدم

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹
چیشدچی  پرسیدی

همش تقصیر اسیه😡🤣