2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل لطفا تشریف بیارید

211 بازدید | 12 پست

من یه اقایی بهم پیشنهاد اشنایی داده به قصد ازدواج وشرایطش خوبه وهمه معیارهای منو داره

من بعد از پیشنهادی که بهم داد رفتم پیجش وتمام پستاشو دیدم ،زیر یه پست کامنت یه دختری‌رو ریپلای کرده بود ونوشته بود ممنون عشق من، کامنت مربوط به سه سال پیش بود

الان کسی تو‌زندگیش نیست ولی میترسم دختره رو هنوز دوست داشته باشه

نمیدونم جوابشو چی بدم

لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ازش بپرس ممکنه آدم عاشق بشه و عشق گذشتشو فراموش نکنه؟؟؟ اگه فراموش نکنه یعنی میتونه وارد یه رابطه جدید بشه؟ اگه وارد رابطه شده یعنی هیچی گذشته تو خاطرش نمونده؟؟؟ و قلبش پذیرای آدم جدیده.. اینا اگه با قاطعیت جواب داد ازش راجبه اون کامنت بپرس ولی خیلی کنجکاوی نکن..... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

حتما یادش رفته پاک کنه . پی داستانو نگیر هرکس گذشته ای داره 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

حالا واقعا طرف عشقش بوده؟ بعضی دخترا هم خیلی به این کلمه حساسن، یه بار تو یه گروه فیس بوکی زیر پست جوک پسره نوشتم عاشقتم (از اینا که یعنی خیلی دلقکی) دوست دخترش خیلی جدی اومد نوشت از کی عاشقشی؟ 😂😂😂

حالا واقعا طرف عشقش بوده؟ بعضی دخترا هم خیلی به این کلمه حساسن، یه بار تو یه گروه فیس بوکی زیر پست ج ...

منم نمیدونم واقعا عاشقش بوده یانه

شاید فقط دوس دخترش بوده وعاشقشم نبوده

منم نمیدونم واقعا عاشقش بوده یانه شاید فقط دوس دخترش بوده وعاشقشم نبوده

میگم یعنی شاید دوست دخترش هم نبوده حتی!!! حالا یه کم که صمیمی تر شدین خودت ممکنه از رفتارهاش بفهمی واقعا قلبش پیش توست یا جای دیگه ... اون دوستمون هم گفتن غیرمستقیم ازش حرف بکش (بگو آدم می‌تونه عشق‌شو فراموش کنه و این حرفا) ولی به نظرم ممکنه این بار اون فک کنه تو کسی تو زندگیت هست که نمیخوایی فراموشش کنی، به خاطر همین به نظرم بهتره الکی حساس نشی 

میگم یعنی شاید دوست دخترش هم نبوده حتی!!! حالا یه کم که صمیمی تر شدین خودت ممکنه از رفتارهاش بفهمی و ...

اره حساس میشه اگه بپرسم ادم عشقشو میتونه فراموش کنه یانه باید از یه راه دیگه بفهمم