2777
2789
مرسی...خخخ تو بیا شیرینی خودم برات درس میکنم 

نگو دلم خاس😢😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهییی حالا بذار درس کنم بد دلت بخا...الان دله خودمم خاس 😬

ای ای شیرینی تر میخام😭

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
وااای یاد بگیرم هی عکس بذارم‌🤣🤣🤣

من بلدم همش عکساشون یادم‌میاد😭

واقعا کلاس رفتی یا خودت یاد گرفتی؟؟

ن خودم کیک بلدم شیرینی بلد نیستم قراره زنداییم یادم بده وای انقد خوب درس میکنه

خوشبحالت 

کاری نداره حوصله و دقت میخاد ک اگ داری راحت از اینستا یاد میگیری

اشپزی میتونی خودت با فیلم های اموزشی و اینستا و تل یاد بگیری و تمرین کنی.

ولی کلاس کیک و شیرینی برو که اصول اش را یاد بگیری دیگه اونوقت میتونی هرنوعی با دستورش درست کنی

واسه درامد هم اگر میخوای کلاس دسرهای مدرن

اگه میخواهی به عنوان کسب درامد هم بهش نگاه کنی برو شیرینی و کیک .. ولی اگه فقط برای سرگرمی و روزنره خودت میخواهی برو اشپزی

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎