jojozeshte مدیر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4278 عنوان شیرینی...یا | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست بچه ها ب نظرتون کلاس اشپزی برم یا کیک و شیرینی؟؟ خودم کیک و شیرینی دوس دارم اما خواهرام میگن برو اشپزی شما میگین چی؟؟ 1398/09/07 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورسيده١ عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2143 درحده سرگرمی میخامبرم... اشپزیش چند نوع دستوره ؟ و ایرانی یاد میده یا بین المللی..؟؟کلا اشپزی بیشتر توی روزمره کاربرد داره ولی اونو میشه از اینستا و ... یاد گرفت. ولی شیرینی شاید کاربردیتر باشه این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
ثناخانومییی عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2809 هرکدوم جدا پول میگیرن شیرینی خشک که خیلی کره استفاده میشه ضرر دارهواسه عید هم میتونی چند مدل ساده هست از تل یاد بگیریکلاس کیک برو
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4278 اشپزیش چند نوع دستوره ؟ و ایرانی یاد میده یا بین المللی..؟؟ کلا اشپزی بیشتر توی روزمره کاربرد داره& ... آشپزی نپرسیدم اما کیک اینارو گفت بین المللیی
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4278 شیرینی خشک که خیلی کره استفاده میشه ضرر داره واسه عید هم میتونی چند مدل ساده هست از تل یاد بگیری ک ... اره خودمم کیک اینارو دوس دارم
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 آخه من چن بار خودم درس کردم اونی ک میخاستم نشده ب نطرت می ارزه برم کلاس؟؟ اره دوست من کلاس رف الان خوب یاد گرفته همه چی خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪