2777
2789
عنوان

اقتصادی

229 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

حالتون خوبه؟! 

تو این اوضاع اقتصادی شما چطور صرفه جویی میکنید و پس انداز میکنید؟ لطفا راهنمایی کنید که چطور به اقتصاد خانواده کمک کنیم؟ 

قهرمان خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه دو قاشق چای میریختم تو قوری زین پس یک دانه میریزم چون چایی که ما میخریم شده 80 هزار تومن  40 بود تا همین ماه پیش   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

راه های خیلی زیادی هست.اول باید ببینی اشکال کارت تو چه زمینه ای هست.مثلا اسراف تو پوشاک دارین اسراف تو خوراک دارین.یا اسراف تو سفر مهمونی دادن ..چون نباید به بهانه صرفه جویی خودمون رو محدود و حسرت به دل بزاریم در عین حال از  داشته هامون خوب مراقبت کنیم که نیاز به دوباره خرید نباشه

آخه نمیشه مهمون نیاد ک چجوری یعنی😐

کلا میگم دیدی یه مهمون میاد چقد خرج میشه از مرغ و گوشت و برنج و میوه و کاهو گرفته خیلی هزینس خدایی هرچند الان رفت و امد کم شده 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
راه های خیلی زیادی هست.اول باید ببینی اشکال کارت تو چه زمینه ای هست.مثلا اسراف تو پوشاک دارین اسراف ...

ادم اسرافکاری نیستم ولی خیلی وقتها کم میارم و نمیتونم پس انداز کنم

قهرمان خودت باش 
کلا میگم دیدی یه مهمون میاد چقد خرج میشه از مرغ و گوشت و برنج و میوه و کاهو گرفته خیلی هزینس خدایی ه ...

ن بابا کجا کم شده من ی هفته اس عروس شدم امشب سومین مهمونی ک شام میاد خونم حالا اونایی ک همینجوری بدون شام و نهار اومدن بماند فردام شام مهمون دارم باز😂😂😂😂😂😂😂

ن بابا کجا کم شده من ی هفته اس عروس شدم امشب سومین مهمونی ک شام میاد خونم حالا اونایی ک همینجوری بدو ...

واقعا بین ماها رفت و امد خیلی کم شده  نسبت به قدیم . برادر خواهر زیادین؟ با این اوضاع کلی خرجه ک تعداد زیاد باشن کلی مرغ و گوشت مصرف میشه مگ اینک سخت نگیری 

یه هفته عروسی کردی خودتو درگیر مهمون میکنی بیخیال بابا تاچند ماه نمیان معمولا بعد عروسی تو الان باید ماه عسل باشی ناسلامتی

ادم اسرافکاری نیستم ولی خیلی وقتها کم میارم و نمیتونم پس انداز کنم

میفهمم عزیزم زندگی خیلی سخت شده تو تقصیر نداری اخ چیکار کنه ادم 

راست میگیا چه بی کارم من😐😐😐😐😐

از الان عادتش نده خودتو زرنگ نشون نده بگو خسته شدم یکم نازو نوز کن بگو بریم بگردیم میگم اول تورو نباید پاگشا کنن مگه؟