2777
2789
عنوان

اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست
از الان عادتش نده خودتو زرنگ نشون نده بگو خسته شدم یکم نازو نوز کن بگو بریم بگردیم میگم اول تورو نبا ...

آخه تو عقد اکثرا منو پاگشا کردن همه انگار منتظر بودن برم خونه خودم حمله کنن😂😂😂😂😂

آخه تو عقد اکثرا منو پاگشا کردن همه انگار منتظر بودن برم خونه خودم حمله کنن😂😂😂😂😂

اها اشکال نداره یه بار میان تموم میشه تا سال دیگ ایشالا  عوضش کادوخونه میارن واست  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چکار میکنید برای کاهش هزینه ها؟ 

من برا کاهش هزینه ها. اول هر خریدی که میکنم تو سررسیدم مینویسم. یعنی یه سررسید گذاشتم مخصوص این کار. و همه خریدا و خرجا و قسطا و ... رو مینویسم. بعد سر ماه میشینم میخونم ببینم خرجای الکی چی بوده. سعی میکنم اون خرجا رو کمتر کنم و بیشتر مدیریت کنم.

خریدام رو سعی میکنم ماهانه از فروشگاه بزرگ خرید کنم که تخفیف های بیشتری داره. که دیگه مدام مجبور نباشم برا یه بسته ماکارونی یا پودر لباسشویی برم سوپری. چون ناخودآگاه کنارش میخوام دو بسته چیبس و تخمه و پفک و ... این چیزا رو هم بگیرم.

هر ماه یه مبلغ پول هر چند ناچیز رو برا خودت یه حساب جداگونه باز کن بریز به اون حساب برا پس انداز و مواقع ضروری.‌ وقتی زیاد شد میتونی باهاش برا خودت طلا بخری. گوشی بخری یا برا بچتون یه چیز مفید و هر کار مفید دیگه. 

همیشه پول برا روز مبادا داشته باش آدم نمیدونه قراره جی بشه. شاید یک ماه حقوق نداشتید پس انداز استرستو کم میکنه.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ