2777
2789
عنوان

بی بی چکمو شکوندم...

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 65 پست
ببين بخطا جدي ميگم يكم بيخيال شو  اصلا فكر بارداري نباش به فكر كيت و اينام نباش استرس سم هست ب ...

میدونم... ولی خب باید روزشو ادم بدونه؟ ولی واقعا دگ نمیگیرم..   حوصله ندارم اصلا...  

خدایاشکرت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء لله دامنت ب زودی سبز شه 

هانیه عزیزم ،با هر جملت کلی اشک ریختم چون لحظه ب لحظه خودمو نوشتی

کلی بی بی چک مشکوک و منفی تو کشو هست که دل دور ریختنشم ندارم

سخته نداشتن سخته انتظار سخته شنیدن زخم زبون سخته تحمل نگاه هایی که واقعا این مسئله بهشون ربطی نداره

فقط اشک ریختم

الهی بزودی دامنت سبز میشه و خستگیت درمیاد

خدایا خودت به حال ما نظر کن دیگه 

چرا به اونا که نمیخوان فقط بچه میدی اخه چرا شبیه ملت این دوره شدی به دیگران توجه خاص داری 😭😭😭😭😭😭😭😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
هانیه عزیزم ،با هر جملت کلی اشک ریختم چون لحظه ب لحظه خودمو نوشتی کلی بی بی چک مشکوک و منفی تو کشو ...

قربونت برم ببخشید ک ناراحتت کردم 😢   اینقد دلم پر بود باید یکاری میکردم .. کسی نیس باهاش خرف بزنم .. اخه من تو شهر غریبم شوهرمم صب تا شب پادگانه .. 

واسه همین نی نی میخام ..سخته تنهایی 

ان شاء لله خدا ب شما هم زودتر ی نی نی قشنگ بده ... 

واقعا نمیدونم چرا خدا ب اونا ک دوس ندارن میده ...پس ما چی؟  

خدایاشکرت❤
برات دعا میکنمو کلی منتظرم 💜💜💜

هاني ببين اين منفيه!؟بعد سه دقيقه انداخت ديروز موعدم بود

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

هاله داره

اره خودمم شك دارم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بنظر من ک مثبته .  پس فردا دوباره بزن .شاید بتات پایینه ک هاله انداخته .بعد برو ازمایش  و ...

حتما عزيزم تووخدا توام دعا كن ازمايشم مثبت باشه