2777
2789
عنوان

بی بی چکمو شکوندم...

489 بازدید | 65 پست

وقتی کلی منتظریو  امیدی نداری 

ولی لااقل بخاطر صاحب نذرت ی امیدی هس ک مثبت شه 

شب نتونی خوب بخابی .ولی صب ساعت ۷ دگ بیدار شی..

اما بازم بگی ن تست نمیزنم ولی خودت نباشی یچیز دیگه تو رو میبره سمتش ... 

تستم میزنی نگاش نمیکنی از ترس ... میدونی چیه ... ولی ته دلت میگی دستمو خالی برنمیگردونه اونی ک رفتم در خونشو التماسش کردم...

نگاش ک میکنی ... مث همیشس ... تغییری نداره ک دلت خوش باشه 

ولی ن!!! صبر کن!۱!!

انکار ی خط کمرنگ محو مشکی میبینی ...

تاپیک میزنی دلداریت بدن... اخجون شاید امیدی باشه 

اما

بعد ک دقت میکنی بهش میبینی چنتا لک بوده روش.. اشتباه دیدی ... توهم بوده ...

حالا انداختیش ی گوشه تسته بی خاصیتو ...ولی هردفعه با نذرو نیاز میری سمتش ک بلکه ی خطی .. ی چیزی ..ی نشونی.... روش باشه !

تا بهش برسی همش حرفای شوهرت تو سرته... ازینک ناراحته بچه نداره... ولی بروتم نمیاره...

بازم میرسی ب بی بی چکو میبینی فقط ی خطه! 

تنها کاری ک میتونی بکنی اینک بشکنیش 

تا مث ماهای دیگه ۳ ۴ روز کنارت نباشه و هی چکش نکنی 

میشکنی ک یادت بمونه دلت شکسته... 

ک سعی کنی دیگه منتظر نباشی 

این حال امروز منه...

یدونه هانیه ی شکسته...

( نوشتم ک از طرف خودت بخونی...تویی ک ناخاسته باردار شدیو هزارتا کوفتو زهر مار میخوری تا بیفته... نوشتم ک بفهمی خدا بهت چی داده... )

امروزو فراموش نمیکنم 

۹۸ .۹ . ۷

خدایاشکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار حرفهای دل منو زدی 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

۹ سال و یک ماه ک حال من همینه هر ماه میگم دیگه مامان شدم ..تا ۹ سال گذشت و هنوز هیچ و هیچ ..باید با حسرت ب بچهای بقیه نگاه کنم ..باید ترحمشون تحمل کنم ..

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
 پس میفهممت 

خیلی سخته. چند وقته انتظار میکشی؟ 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

منم اين ماه اقدام كردم كردم يه روز تاخير دارم هيج علائمي ندارم ميترسم بيبي بزنم منفي باشه

حتي علائم پريودم ندارم😔

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم