2777
2789
عنوان

وصلیده شدم💃💃💃💃💃

580 بازدید | 48 پست

نتم همی الان وصل شد 

داشتم تو روبیکا الکی میچرخیدم

حرص میخوردم ک نمیتونم مقالمو بنویسم چون گوگل قطعه

یهو اومد بالا آیکون تل و آپدیت گل پلی و..... 

هوهوهوهوهو💃💃💃

در ضمن من مشدم😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشد اره

۱۶ سالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
خوشبحالتون:( ما آملیا اصلا صدامون در نیومد ولی نتمون همچنان قطعه😑

مشهد هم صداش در نیومد

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
خخخ وصل میشی انشاالله  منم از صب حالم خیلی بد بود بخاطر نت چون کلی کار اینترنتی داشتم ولی الان ...

کدوم منطقه

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐