2821
2789
عنوان

وصلیده شدم💃💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 48 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونستم اصلش این بود جاهایی که خیلی اعتراض کردنو قطع کنن نه شهرایی که صداشون در نیومد😑😭

چ ربطی داره همه اعتراض کردن همه

بعضی جاها کم بوده بعضی جاها زیاد

شما نرفتین دلیل نمیشه بگین بقیه بی غیرت ان  رفتن خوبشم رفتن.ولی دگ این دولت گوه بلده چجوری ساک ...

صرفا جهت اطلاع

من رئیس بسیج یکی از پایگاه ها ام با سن ۱۷ سالگیم

شب قبل تظاهرات توی وکیل اباد به من زنگ زدن ک نیروهاتونو مسلح کنید و اماده بیارید وکیل اباد تا اگ چیزی شد اماده باشیم

منم گفتم منم قراره بنزین ۳ تومنی بزنم مثل مردم

بسیج قرار پشت مردم باشه نه مقابلش

با همین سنم ۴ تا پایگاه دیگ رو هم با عقاید خودم متقاعد کردم ک نرن 

اما بعدش خودم تعلیق از خدمت شدم

پس بی غیرت نیستم

رئیس کل نیروها ک زنگ زد من گفتم به عقیده من بسیج پشت مردمه نه جلوش اگرم اغتشاشات بشه اولین نفری ک باهاشونه منم و رئیس سه بار گفت مطمئنی و از عواقبش نمیترسی منم هر سه بار پشت تلفن به .... کشیدمش جلو همه

خب؟؟؟؟

پس بیغیرت نیستم وگرنه همون شب با اسپری چوب میکردیم تو مردم

اوکی؟

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
صرفا جهت اطلاع من رئیس بسیج یکی از پایگاه ها ام با سن ۱۷ سالگیم شب قبل تظاهرات توی وکیل اباد به من ...

اوکی

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
اوکی

اگ من بیغیرت بودم با پاچه خواری میتونستم الان مقام بگیرم نهداینکه تعلیق و خلعم کنن و تقریبا نزدیکم ک حتی ستاره دارم کنن

بیغیرت رو برای کسی به کار نبرین مگر اینکه مطمئن شید ازش

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
نترکم صلوااات

دلیلی نداره بترکی

اگ من بیغیرت بودم با پاچه خواری میتونستم الان مقام بگیرم نهداینکه تعلیق و خلعم کنن و تقریبا نزدیکم ک ...

شما درست میگین برادر من به نمایندگی از همه از شما عذر میخوام و متشکرم 

اگ چند نفر دیگه ام مث شما بودن الان وضع ما این نبود 

شما درست میگین برادر من به نمایندگی از همه از شما عذر میخوام و متشکرم  اگ چند نفر دیگه ام مث ش ...

جاخلصم

هستن 

بهتر از نن من زیادن

اما مارم بستن

بگم دارن خودشون انجمن و پایگاه هارو از اصلاح طلبای مفت خور میذارن باورتون میشه

من یکی خودم دارم کم میارم

حال روحیمم خوب نیس کلا این جریانم بدترش کرده خدایی

جانشین برامن گذاشتن طرف بییی بخار ترین ادم حرررصش میگیره ادم خداییش