lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عنوان با کسی که ..... 229 بازدید | 32 پست سلام . صبح تون بخیر. با کسی که در مورد خودکشی حرف میزنه چیکار باید بکنیم ؟ چطوری قانعش کنیم که جلوگیری کنه ؟ اگه روانشناس داریم لطف کنن راهنمایی بدن هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ... 1398/09/07 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4975 نترس خودشو نمیکشه همش حرفه تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 منمیگفتمشوخی شوخی جدی شد😶 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
nastaran۳۲۱ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 2588 ول کن خاهر کسی که خدارو قبول نداشته باشه بره سراغ خودکشی به حرف منو تو گوش میده بنظرت؟
fm7579 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 14020 هیچی بگو این دنیا بی ارزش تراز اونیه ک خودتو تو عذاب قبر بندازی ادم توکلش ب خدا باشه همه چی اوکی میشه ب مرور زمان
سکوتتتتتت۰۰۰۰ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 7634 دوستم گفت میخوام خود کشی کنم گفتم مرحبا افرین برتو🤭😃 خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 ببرش روانپزشک میگه من روانی نیستم هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97092 جدی بگیرین خواهشا ببرید دکتر مورد داشتسم ما جدی گرفته نشد از دس رف #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 نترس خودشو نمیکشه همش حرفه حتما ی چیزی ازش دیدم که اومدم تاپیک زدم! هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 جدی بگیرین خواهشا ببرید دکتر مورد داشتسم ما جدی گرفته نشد از دس رف واقعا؟؟؟؟؟؟؟ هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
shayestehjoon عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2280 من جرات خودکشی ندارم ولی دلم میخواد یه بلایی سرم بیاد
۹ عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1650 روانشناسا میگن باید جدیش بگیرینباید بگی نه تو این کارو نمیکنی و از این حرفایه طوری رفتار کنی که انگار باورت شده همین الان میخواد بره خودشو بکشه شیخی به زن فاحشه گفتا مستی هر لحظه به دام دگری پابستی گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم اما تو چنان که مینمایی هستی
liora عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 3642 عزیزم این یه زنک خطره جدیه حتما ببرش پیش مشاور یا به خانوادش فورا اطلاع بده
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 ول کن خاهر کسی که خدارو قبول نداشته باشه بره سراغ خودکشی به حرف منو تو گوش میده بنظرت؟ حرف شما کاملا صحیح و منطقی هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...