2777
2789
عنوان

با کسی که .....

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 32 پست

بستگی به شرایطش داره اکثرن دنبال جلب توجه ان باید ببینی دلیلش چیه که کمکش کنی

یه چیز دیگه کسایی که با قرص و تیغ و خودسوزی و اینا قصد خودکشی دارن امید خیلی زیادی به نجات دارن یعنی نیتشون ترسوندن بقیه اس 

کسایی که واقعن کم آوردن بدون اینکه چیزی به کسی بگن و امیدی داشته باشن خودشونو دار میزنن

البته همه لحظه ی آخر پشیمون میشن که معمولن خیلی دیره

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جرات خودکشی ندارم ولی دلم میخواد یه بلایی سرم بیاد

ولی اونی که من میشناسم داره 

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

خودکشی خیییلی دل میخواد منم ی دوستی داشتم میخواست خودکشی کنه😕 رفته بود ی خشاب کپسول پیدا کرده بود فکرمیکرد اینارو بخوره میمیره نصفشو خورده بود خشاب قرص هماتینیک ایرانی بوده 😂 یوبس شده بود یکماه همش درد معده بود دکترا گفته بودن این قرص نمیزاره معده هضم کنه یا دفع کنه یوبس شدی یکماه زجر کشید تاخوب شد😂😅😄

روانشناسا میگن باید جدیش بگیری نباید بگی نه تو این کارو نمیکنی و از این حرفا یه طوری رفتار کنی که ...

لطف کردین

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
بستگی به شرایطش داره اکثرن دنبال جلب توجه ان باید ببینی دلیلش چیه که کمکش کنی یه چیز دیگه کسایی که ...

ممنون

خصوصیات اخلاقیشو به روانپزشک بگید  بعد دارو هاشو بریزید تو غذا بدید بهش

اخه من نمیتونم بریزم تو غذاش ...پیشش نیستم

بستگی به شرایطش داره اکثرن دنبال جلب توجه ان باید ببینی دلیلش چیه که کمکش کنی یه چیز دیگه کسایی که ...

تینو من از استاد روانشناسم شنیدم در ضمن اون افراد از افسردگی رنج میبرن که باید درمان بشه اگه اون مشاور نمیره از نزدیکانش باید برن و بدونن چطور باهاش رفتار کنن

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
خب ببرید روانپزشک چون حتما دارو بابد مصرف کنه

خب نمیاد ! خواستم بدونم فعلا خودم یه کاری بکنم تا به خانوادش بگم