2777
2789

ده روز بعد

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3534629/آهای-خانومایی-ک-لک-لانه-گزینی-یاهر-لکه-خونی-دیدین-یه-لحظه-بیاین?postId=113517317

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روز بعد از موعد پری یا ...

ده روز بعد از موعدپری یا ۱۴ روز بعد از اقدام

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

تقریبا 3 چهار روز مونده ب پری رابطه محافظت نشده داشتیم الان 4 روز از موعدم گذشته خیلی نگرانم دوتا هم بیبی چک زدم منفی بود حالا نمیدونم جوابش درسته یا کاذب

واسه من روز پری نشون داد واسه خواهرم ۴ روز مونده به پری واسه هر کس یجوره

من خودم سر بچه اولم بعد 11 روز تاخیر بی بی چک استفاده کروم و مثبت بود سر دومی درست 13 روز مونده ب موعد ولی الان حسابی گیج شدم

یعنی ۱۳ روز مونده به موعد بیبی مثبت شد؟؟اشتباه نمیکنید؟؟

ن اصلا خیلی اذیت میشدم کمر درد و حالت تهوع و... گفتم ی بیبی چک بزنم شاید باردارم زدم و دیدم مثبته بعدش نشستم چند بار روزا شمردم دیدم درست 13 روز مونده