2777
2789

ده روز بعد

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3534629/آهای-خانومایی-ک-لک-لانه-گزینی-یاهر-لکه-خونی-دیدین-یه-لحظه-بیاین?postId=113517317

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده روز بعد از موعد پری یا ...

ده روز بعد از موعدپری یا ۱۴ روز بعد از اقدام

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

تقریبا 3 چهار روز مونده ب پری رابطه محافظت نشده داشتیم الان 4 روز از موعدم گذشته خیلی نگرانم دوتا هم بیبی چک زدم منفی بود حالا نمیدونم جوابش درسته یا کاذب

واسه من روز پری نشون داد واسه خواهرم ۴ روز مونده به پری واسه هر کس یجوره

من خودم سر بچه اولم بعد 11 روز تاخیر بی بی چک استفاده کروم و مثبت بود سر دومی درست 13 روز مونده ب موعد ولی الان حسابی گیج شدم

یعنی ۱۳ روز مونده به موعد بیبی مثبت شد؟؟اشتباه نمیکنید؟؟

ن اصلا خیلی اذیت میشدم کمر درد و حالت تهوع و... گفتم ی بیبی چک بزنم شاید باردارم زدم و دیدم مثبته بعدش نشستم چند بار روزا شمردم دیدم درست 13 روز مونده