2777
2789
اولشم به فرار فک کردم ولی بعدش یکم واقع بينانه نگاش کردم دیدم ن کسي بهم کار میده ن میتونم جايي پیدا ...

نه فراره اونجوری نه.... کار کن اول  ،بعد مستقل شو. نه آواره ی خیابون

ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دل ها... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سال پیش بود الان یادم اومد دوباره کنجکاو شدم😐 راهش قرص کلونازپام 2 بود هفتاد تا خوردم

یا امام 70 تا من 10 تا خوردم 5 روز خوابیدم 70 تا میمردم قشنگ😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خودشو جای دخترخالش جا زد،با فتوشاپ آگهی ترحیم برای خودش درست کرد تو نت عکس مراسم عزا در آورد فرستاد ...

واااای ببخشیدا ولی خیلی بیشعور بوده منم کلی غصه خوردم و ناراحت شدم آخه اینم شوخیه

مرسی❤ولی الان دیگه قصدشو ندارم چون فهمیدم با قرص آدم نميميره

استارتر عزیز خدارو شکر که اتفاقی واست نیفتاده،قطعا زندگیه خیلی سختی داری درکت میکنم چون منم افسردگی داشتم احساس میکردم از همه بدبخت ترم،اما اقدام به خودکشی تو یه لحظه جنون آور اتفاق میفته،70 تا قرص خیلییی زیاده اما تو دووم آوردی و جون سالم به در بردی پس مطمئن باش از پس مشکلاتت هم بر میای نمی‌گم معجزه میشه همه چی خوب میشه،اول واسه خودت یه هدف کوتاه مدت بذار که اون طوری که فهمیدم به فکر دانشگاه رفتنی این خیلی عالیه پس از حالا تمام همتت و بذار که بهش برسی درست و بخون اگه نمیتونی بیرون بری اشکال نداره الان از تو نت کلی کتاب تست میتونی دان کنی،تو توی خونه جای دنج نداری توی خونه آرامش نداری اما ذهنت فکرت و قلبت و تصمیمات فقط و فقط مختص تو هستن سعی کن اگه بحثی میشه توی خونه دیگه واست مهم نباشه دیگه از اینکه نمیتونی بیرون بری اعصابت و خورد نکن اینا همرو بپذیر اینا عزم تورو بیشتر جرم میکنن واسه قبولی دانشگاه.بعدشم قبول میشی میتونی یه کار دانشجویی پیدا کنی و زندگیت و اون طوری که میخوای بسازی.فقط کافیه بخوای،تو زنده موندی که کارهای بزرگی و انجام بدی.خوشحالم که از کارت پشیمونی میتونی اولین قدم حسابش کنی.ببخشید طولانی شد🙈🙊

واااای ببخشیدا ولی خیلی بیشعور بوده منم کلی غصه خوردم و ناراحت شدم آخه اینم شوخیه

یکی از دوستامون تا چهار روز تو همون حالت شوک بود حتی نمیتونست با شوهرش حرف بزنه،بدجور به روحیمون ضربه وارد کرد

دومی که هیچی ولی استرسو میشه يکاريش کرد اگه دانشگا شهر دیگه بري

من مدام تو استرسم حتی اگه کنکور نباشه انقد مشکل خونوادگی دارم ک مشکلات خودم ک دیگه چیزی نیست از اونام ک حرص عالمو ادمو میخورن

🖤