2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 55 پست
عزیزم احترام احترام میاره !شاید شما متاهل نیستی ک درک نمیکنی 

دقیقا حرفتون درسته.چرااونوقت همیشه به پسرش بایدبزنگه حتی یه بارم نمیتونه به عروسش بزنگه.والایا مجردی یاخیلی خودتودست پایین میگیری

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

والا واسه من مهم نیست به کدوممون زنگ برنن اصلا هم فکر نمیکنم موضوع خیلی مهمی باشه  من و همسرمم ...

اخه خودشون از اول ازدواج به من یاد دادن باید به زن خونه زنگ زد و دعوت کرد این کارا زنونس

اخه خودشون از اول ازدواج به من یاد دادن باید به زن خونه زنگ زد و دعوت کرد این کارا زنونس

آها خوب پس قضیه فرق میکنه ما کلا واسمون فرق نمیکنه

یکبار به شوهرم زنگ میزنن یکبار به من بستگی داره کدوممون در دسترس باشیم

بهتره به شوهرت بگی هروقت زنگ زدن بگه لطفا بارخانمم هماهنگ کنید من ادر جریان کارای خونه نیستم که وقت ازاده یا نه

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
آها خوب پس قضیه فرق میکنه ما کلا واسمون فرق نمیکنه یکبار به شوهرم زنگ میزنن یکبار به من بستگی داره ...

ده بار بهش گفتم که چرا نمیگی ولی نمیگی جالب خودش خراب نمیکنه ولی با این حال میدونه اونا چه ذاتی دارن ولی چند بار گفتم بگو نگفته منم بهش میگم به قول شما مقصر همسرمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز