خانواده همسرم جدیدا یاد گرفتن هر موقع دعوت کنن به همسرم زنگ میزنن اصلا نه به خونه و نه به گوشیم که دعوت کنن منم خیلی ناراحت میشم رفتارشون منو عذاب میده الان هم مادر شوهرم بخاطر اینکه اون هفته همسرم سرکار بود نرفتیم به همسرم گفتع که این جمعه شام بیاید همه دعوتن ولی به من نگفته یه زنگ نزده در ضمن تولد پسرم بود خواهر شوهرم به همسرم پیام داده.. من نمیخوام برم احساس میکنم همسرم یکم ناراحت شده که مامانش دعوت کرده من نمیرم تو رو خدا راه کار بزارید وقتی میرم از رفتارشون تا دوسه روز اعصابم خورده و داغون هیچ کدوم یه زنگ نزدن تولد پسرم تبریک بگن فقط یه خواهر شوهرم پیامک داده همسرم هم جوابش نداده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آها خوب پس قضیه فرق میکنه ما کلا واسمون فرق نمیکنه یکبار به شوهرم زنگ میزنن یکبار به من بستگی داره ...
ده بار بهش گفتم که چرا نمیگی ولی نمیگی جالب خودش خراب نمیکنه ولی با این حال میدونه اونا چه ذاتی دارن ولی چند بار گفتم بگو نگفته منم بهش میگم به قول شما مقصر همسرمه