2777
2789
بسلامتی 😀برا من گفت دختره اما قطعی نگفت منتظره انومالی ام 

مال منو ۸۵ درصد گفت

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
گلم خیلی دلم برات تنگ شده بود

عه پس خودتی، 😊منم همبن طور ،میگم قرص آهن رو شروع کردی ؟بمن گفت شانزده هفته شروع کنم بهداشت ،میگم آهن رو شروع کنم باید یدو فولیک رو بزارم کنار دیگه ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین کارارو میکنم ولی میگن خم شدن تند تند راه رفتن اینا هم باعث میشه

منم خیلی میترسم.بعضیا میگن تو خواب یه سره نچرخ اول بلند شو بشین بعد به اون پهلو بخواب ولی من تو خواب اصلا نمیفهمم چیکار میکنم.مگه میشه آخه

همین کارارو میکنم ولی میگن خم شدن تند تند راه رفتن اینا هم باعث میشه

اطلاعاتش علط برو سرچ کن من دکترم بهم گفت تو حالت خوابیده بخوای بچرخی اول باید صاف چی بعد ۱۰ ثانیه به پهلو دگه بچرخی ولایی پات گودی کمرت بالش بزار

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
مال منو ۸۵ درصد گفت

خب خدارو شکر انشالله سالم بیان بغلمون نینی گلا 😍

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عه پس خودتی، 😊منم همبن طور ،میگم قرص آهن رو شروع کردی ؟بمن گفت شانزده هفته شروع کنم بهداشت ،میگم آه ...

شخصی بیام راحت حرف بزنیم

اطلاعاتش علط برو سرچ کن من دکترم بهم گفت تو حالت خوابیده بخوای بچرخی اول باید صاف چی بعد ۱۰ ثانیه به ...

الان هفته ات مثل من شد 😊میگم من بالش نمیزارم موقع خاب ولی با احتیاط میچرخم خوبه بنظرت 

شخصی بیام راحت حرف بزنیم

اره درخاست بده 

الان هفته ات مثل من شد 😊میگم من بالش نمیزارم موقع خاب ولی با احتیاط میچرخم خوبه بنظرت 

میگن بهتر واسه یه خواب راحت وفشار نیومد به پا کمر بالش کوچولو بزاری الان چند هفته ای گلم من ۱۴ هفته ۴روزمه

بهتره خودت بری سرچ کنی چون من قبلا خوندم  https://namnak.com/خواب-راحت-در-دوران-بارداری.p48744

ازش اسکرین بگیر نت ندارم