2777
2789
عنوان

دلتنگ مادرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست
سکته کردن

خدارحتمش کنه عزیزم خداانشالله حال دلتم خوب کنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خدارحتمش کنه عزیزم خداانشالله حال دلتم خوب کنه  

سلامت باشین روح همه مادران و پدران آسمانی شاد 

دعا کنین منو یادش نره  و برام دعا کنه

میدونم هر چی دارم از دعاهای اونه.

خدايا نشاني بنما از خود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامت باشین روح همه مادران و پدران آسمانی شاد  دعا کنین منو یادش نره  و برام دعا کنه مید ...

خب معلومه یادش نمیره اون درحوالی توهس ماتواین دنیاهمه مهمانیم هچکدوممون قرارنیس بمونیم همه مایه روزپدرومادرمون روازدس میدیم بچه هامونم ماروولی دردنیای بعدی بهم میرسیم دیگه تاابدیت جدانمیشیم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خب معلومه یادش نمیره اون درحوالی توهس ماتواین دنیاهمه مهمانیم هچکدوممون قرارنیس بمونیم همه مایه روزپ ...

خدا کنه اینطور باشه 

یعنی میشه دوباره ببینمش دوباره مامان من باشه دوباره برام بخنده

مامانم خیلی شیرین بود خیلی 

بهترین زنی بود ک تو عمرم دیدم 

اگه مامان بزرگ بابابزرگم نمی شناختم میگفتم امامزاده است 

روز فوتش جوری بود انگار ن انگار ک یه زن عادی فوت کرده هرکس شنید اومد ب قول کسی میگفت انگار ی عالم بزرگ مرده

تو فامیل همه گفتن معلم اخلاق فامیل رفت

حیف شد ک رفت

خدايا نشاني بنما از خود
عزیزم همه آدم ها با هم اختلاف سلیقه دارن منم با مادرم بحثم میشده حتی دعوا اما صبحش حالم بد میشد یاد ...

مامانم یجوریه که سر ی سری مسائل اصن حق صحبت و اظهار نظر نمیده مستبده و بی منطق و تعصب الکی داره خب این حرفای ناگفته و اینکه ببینی و دم نزنی میشه عقده میشه خود خوری دوری ودلگیری و دلخوری و ناراحتی خلاصه که مشکل من یکم پیچیده تر از این حرفاست و شده و همه اینها از اینه که نذاشته حرف بزنم و اینجوری عادتمون داده و همینم باعث نتونستنمونم شده اگه اجازه بحث میداد شاید خیلی ساده بود حتی اگه حل نشه من حتی راضیم که حداقل بتونم حرفامو بزنم ولی خب کمترین حق و هم نداریم

مامانم یجوریه که سر ی سری مسائل اصن حق صحبت و اظهار نظر نمیده مستبده و بی منطق و تعصب الکی دار ...

چی بگم 

سعی کن بهش نزدیک شی تو هنوز بچه شی براش بچگی کن 

هرکس ی لم داره باید اون بیاد دستت

اتشاله ک رابطتتون بهتر شه ولی قدر هم رو بدونین 

زندگی کوتاهه

خدايا نشاني بنما از خود
خدا کنه اینطور باشه  یعنی میشه دوباره ببینمش دوباره مامان من باشه دوباره برام بخنده مامانم خ ...

خواهرنداری ؟عزیزم بایدخودت به خودت کمک کنی پسرتووزندگیتوبایدروی اونازوم کنی بخای همش شب وروزباغم نبودن مادرت هی خودتوآزاربدی که نمیشه تازه مادرتوغذاب میدی مادرت دلش میخادتوشادزندگی کنی 

باورتون میشه از وقتی مادرم رفته هیچ خوشی برام معنا نداده  حتی تولد پسرم هم خوشحالم نکرد از زن ...

عزیزم اینجوری نباش  توالان ی مادری باید مادری کنی این قسمت بود ونمیشه کاریش کرد

خواهرنداری ؟عزیزم بایدخودت به خودت کمک کنی پسرتووزندگیتوبایدروی اونازوم کنی بخای همش شب وروزباغم نبو ...

چرا خواهر دارم ولی هر کدام پی زندگی خودشونن

تازه همین امروز یکیشان دلمو شکوند

پسرش ی سالشه خیلی ناز و سفید و خوشگل و چشم درشته.پسر من ولی سبزه و خیلی چشم ریزه 

امروز داییم بچه اس بدنیا اومد زنگ زدیم قیافه ش ک پرسیدیم گفتن خوشگل و سفید و چشم درشته گفت خب مامان باباش همون شکلی ان.شما دوتام چشم ریزیم بچتون چشماش ریز شده سبزه شده هی هم ب بچه ام میگفت ژاپنی 

با کی درددل کنم وقتی اینا خودشون دردن

خدايا نشاني بنما از خود
جاهای شادبرو جک بخون اهنگ شادگوش کن توی این سایت نیواینجاادم میاتازه یاد درداش میفته

عزیزم تازه ی کم داشتم بهتر میشدم ک حامله شدم گفتم خداروشکر با وجود سختی بارداری ام باز راضی بودم اما بچه ام ک بدنیا اومد ب خاطر بیماری هاشو اینا ک دوهفته موند بیمارستان و خودم همش تو راه بیمارستان و بعدشم زخم زبونی بقیه ب خاطر چهره نی نی ام خیلی روحیه ام بدتر شده

تو تنهایی کارم فقط گریه است

خدايا نشاني بنما از خود
عزیزم تازه ی کم داشتم بهتر میشدم ک حامله شدم گفتم خداروشکر با وجود سختی بارداری ام باز راضی بودم اما ...

اولا هیچ وقت حرف مردم برات مهم نباشه چون مردم توزندگیت جایگاهی ندارن دوما بنظرم بروپیش ی روانپزشک تاافسردگیت ازاین بدترنشده

اولا هیچ وقت حرف مردم برات مهم نباشه چون مردم توزندگیت جایگاهی ندارن دوما بنظرم بروپیش ی روانپزشک تا ...

عزیزم مردم نیستن ک خواهر برادرای خودمن ک دائم در حال مقایسه هستن .شانس من امسال هرکس بچه بدنیا اورد همه خوشگل و تپل و سفید بمیرم برای بچه ام 

همش خودمو مقصر میدونم 

همین خواهرم هی میگه من تو بارداری آداب دینی رو رعایت میکردم بچه ام همون شد گ میخاستم تو ولی رعایت نمیکردی 

یعنی چی یعنی چون رعایت نمیکردی بچه ات ...

پیش ادنا ک به رو نمیارم میگم برای من قیافه مهم نیست ولی واقعا دلم میشکنه

خدايا نشاني بنما از خود