2777
2789
عنوان

دلتنگ مادرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست
عزیزم مردم نیستن ک خواهر برادرای خودمن ک دائم در حال مقایسه هستن .شانس من امسال هرکس بچه بدنیا اورد ...

این نشان ازبیشعورشونه که مقایسه میکنن زندگیت بچسب ب بچت همسرت فک کنم چیزای مثبت زندگیت برجسته کن چیزای منفی کوچیک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مردم نیستن ک خواهر برادرای خودمن ک دائم در حال مقایسه هستن .شانس من امسال هرکس بچه بدنیا اورد ...

بعد هم بعد فوت مادرم اولا ک کلا میگفتم چرا مادر من دیگه حتی نفس هم نمیتونه بکشه من چطور شادی کنم 

خواهر برادرانم هر کدوم مسافرت مهمونی عروسی میرفتن من باهاشون قهر و دعوا میکردم 

تازه داشتم بهتر میشدم اما با بدنیا اومدن بچه ام و مشکلاتش دوباره بدتر شدم اعتماد به نفسم شدید اومده پایین .دلم ب حال خودم شوهرم بچه ام میسوزه

خدايا نشاني بنما از خود
چرا خواهر دارم ولی هر کدام پی زندگی خودشونن تازه همین امروز یکیشان دلمو شکوند پسرش ی سالشه خیلی نا ...

خب واسع چیزای کوچیک ازخواهرت دلگیرنشوازکجامعلوم پسرت بزرگ شدخوشگل تروموفق ترازپسراون نشه من دخترم توبچگیش سبزه بودالان خوشگل ترین دخترفامیله تازه ژاپنی که توفامیل ماتعریفه همه به دخترم میگفتن ژاپنی کلی ذوق میکردم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بیخیال باش بیخیال باش  بیخیال وفارغ ازاین دنیاوادماش

عزیزم وقتی حرفی میزنن من به رو خودم نمیارم و میگم وا مگه اصلا قیافه مهمه و ...

ولی از درون دارم داغون میشم 

همین دیروز زن عموم میگفت این چرا اینقد سیاهه بچه آبجیت خوشگله 

دیگه نگفت این  زشته اون خوشگل 

مردم ب خدا .گفتم بچه ام اینجور چیزارو بفهمه چقدر با این حرفا میخاد اذیت شه

کاش خدا حداقل تو این مورد هوامو داشت

چون اقوام ما خیلی اهمیت میدن  به قیافه

خدايا نشاني بنما از خود
خب واسع چیزای کوچیک ازخواهرت دلگیرنشوازکجامعلوم پسرت بزرگ شدخوشگل تروموفق ترازپسراون نشه من دخترم تو ...

من نمیخوام از اون خوشگل تر بشه میگفتم ای کاش طوری معمولی بود که هی نمیخواستن عیباشو به روم بیارن ی قیافه معمولی 

ولی متاسفانه این دوتا دقیقا نقطه مقابل هم هستن و همش مقایسه 

چشمای نی نی من خیلی خیلی ریزه خودم از این قضیه خیلی میترسم توکل کردم ب خدا که تغییر کنه ولی اینا بیشتر حساسم میکنن با حرفاشون و باعث میشن ک از این روزا اصلا لذت نمیبرم

ژاپنی هم ک میگه ب خاطر ریز بودنش

خدايا نشاني بنما از خود
من نمیخوام از اون خوشگل تر بشه میگفتم ای کاش طوری معمولی بود که هی نمیخواستن عیباشو به روم بیارن ی ق ...

خب مگه ریزبدع من خودم چشام خیلی ریزه ولی همه میگن خوشگلم حساس نباش عزیزم به حرف کسی توجه نکن خیلی بچه هاعوض میشن

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خب مگه ریزبدع من خودم چشام خیلی ریزه ولی همه میگن خوشگلم حساس نباش عزیزم به حرف کسی توجه نکن خیلی بچ ...

من الان به هیچی احتیاج ندارم فقط به نگاه خدا نیاز دارم که آرومم کنه 

هیچکس نمیدونه تو دل ادم چه خبره 

من دوهفته ک بچه ام بیمارستان بود ب همه گفتم زردی ولی کلی مشکل داشت حتی مننژیت 

الانم هم کم کاری تیروئید داره هم رگ آئورت تنگه ولی به هیچکس نگفتم خودم و شوهرم میبریم دکتر میآریم 

وسط این مشکلات این حرفا واقعا آزارم میده

میگم کاش لااقل حرف نمیشنیدم

خدايا نشاني بنما از خود
من الان به هیچی احتیاج ندارم فقط به نگاه خدا نیاز دارم که آرومم کنه  هیچکس نمیدونه تو دل ادم چ ...

اره عزیزم انشالله خداپسرتوزودترخوبش کنه اینقدرخوب که این حرفایادت بره برات دعامیکنم عزیزم ازمادرتم بخاه اون دعاتومیشنوه حتمن پسرت خوب میشه نگران نباش اینقدرخوب وتوانامیشه این روزایادت میره

اره عزیزم انشالله خداپسرتوزودترخوبش کنه اینقدرخوب که این حرفایادت بره برات دعامیکنم عزیزم ازمادرتم ب ...

انشاله .ممنون از دلداریتون

خدايا نشاني بنما از خود
انشاله .ممنون از دلداریتون

😘😘❤❤