2777
2789
عنوان

دلتنگ مادرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست
این حرفونزن،عشق مادر به چیزه، عشق فرزندچیز دیگه،هر کدوم جای خودشه،هیچ کدوم نمیتونه دیگری روپرکنه، ...

خب عزیزم اون گه درسته ولی وقتی بهضی چیزاروازدس میدیوم بایدیه عشق دیگه روجایگزین کنیم تابه زندگی عادی مون ادامه بدیم من دخترم بزرگ شده بهش خیلی وابسته ام مادرمواگع چندماه نبینم دلم تنگ نمیشه ولی دخترم نفس منه بازم بستگی به روابط داره 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
سه تادختر،یه دوقلوی بزرگ، یه دوساله

واای خوش بحالت شایدم چون 3تاداری من یکی دارم تمام دنیای منه ای کاش دوقلوبودن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب عزیزم اون گه درسته ولی وقتی بهضی چیزاروازدس میدیوم بایدیه عشق دیگه روجایگزین کنیم تابه زندگی عادی ...

مادرم زندگیش روجوونیش روبه پیام ریخت تا بدون پدر بزرگ شم واز دواج کردم،مادرم عشق بود ،مادرم صبر بود،مادرم......  

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  
عزیزم😍😍تواون نمیبینی ولی مطمئن باش اون دخترشومیبنه باهاش حرف بزن مطمئن باش ب حرفات گوش میده

باورتون میشه از وقتی مادرم رفته هیچ خوشی برام معنا نداده 

حتی تولد پسرم هم خوشحالم نکرد

از زندگی بی مادر سیرم

خدايا نشاني بنما از خود

[QUOTE=113493341]مادرم زندگیش روجوونیش روبه پیام ریخت تا بدون پدر بزرگ شم واز دواج کردم،مادرم عشق بود ،مادرم صبر بود، ...[/QUOعزیزم انشالله دخترات زودتربزرگ بشن جای مادروبرات تاحدودی پرکنن ماهممون یه روزمادرمون روازدس میدیم من پدرموازدس دادم الان پسرموباباصدامیکنم 😍

الهی جانم ،روحشون قرین رحمت و آرامش ،ولی خوبه که حداقل با مادر تون خوب بودید  من با مامانم خوب ...

عزیزم همه آدم ها با هم اختلاف سلیقه دارن منم با مادرم بحثم میشده حتی دعوا اما صبحش حالم بد میشد

یادمه ی شب بعد ازدواجم خونشون خوابیدم لنز ز بی ام رو انداختم تو یه استکان گذاشتم تو کابینت رفتم خوابیدم 

صبحش مامانم قبل من بلند شده بود فک کرده بود آب خالی ریخته بود رفته بود

خدايا نشاني بنما از خود

صبح بلند شدم برم سرکار دیدم لنزم نیست چه بلوایی راه انداختم چه داد و بیداری سرش کردم 

الان هرشب که میام لنزم در بیارم یا صبح ک بندازم کلی گریه ام میگیره که چرا با مادرم دعوام شد

مامانم حیف شد حیف

خدايا نشاني بنما از خود

دیگه بعد از مادرم هیشکی غصه ام رو از چشمام نخوند. هیشکی درکم نکرد. هیشکی با دعاهایش نتونست دلم رو آروم کنه. ب خدا قسم که بی مادری... درمان ندارد💔😭😭😭😭

خدایا شکرت...
دیگه بعد از مادرم هیشکی غصه ام رو از چشمام نخوند. هیشکی درکم نکرد. هیشکی با دعاهایش نتونست دلم رو آر ...

اره واقعا .هر وقت با شوهرم قهر بودم میرفتم خونشون با وجودیکه تظاهر ب آشتی بودن داشتیم ولی می فهمید

مادر ی چیز دیگه است

خدايا نشاني بنما از خود
صبح بلند شدم برم سرکار دیدم لنزم نیست چه بلوایی راه انداختم چه داد و بیداری سرش کردم  الان هرش ...

بهش فکرنکن مادرت ازت ناراحت نشده ماماناهیچ وقت ازدخترشون ناراحت نمیشن چرافوت شده ؟

اره واقعا .هر وقت با شوهرم قهر بودم میرفتم خونشون با وجودیکه تظاهر ب آشتی بودن داشتیم ولی می فهمید ...

خدا رحمتشون کنه. فقت باید صبر کرد وگرنه که بی مادر هیچوقت دل آروم نمیگیره😔

خدایا شکرت...