آروهی68 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 771 عنوان کدبانوها 114 بازدید | 5 پست شما برای نهار و شام برنامه دارینچی میذارینمن بعضی موقع ها نمیدونم چی بزارم 1398/09/06 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند22 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 25238 لیست غذاآش....و غذا های متفاوتآش ترخینهآش اوماجآش ترشآش رشتهآش دوغآش جوحلیمعدسیکاچیکالجوش.....خوراکآبگوشتمیرزا قاسمییتیمچهکشک بادمجانکتلتاملتپوره ی سیب زمینیسوپ جواسفناج سرخکوکو ماکارونی......الویهسالاد ماکارونیگوشت چرخ کرده با نونغذای برنجیبرنج وخورشت آلبالوماکارونیاستامبولیبرنج و خورشت قیمهبرنج و خورشت قرمهبرنج خورشت کرفس...برنج و خورشت آلو اسفناج....برنج و خورشت بامیه....دلمه......کوفته.....برنج و خورشت بادمجانبرنج و خورشت کدو.....برنج و ته چینبرنج و مرغ تکه ایکباب تابه ای مرغکباب تابه ای گوشت......برنج و خورشت لوبیا و قارچمرصع پلو......برنج و خورشت فسنجانبرنج و خورشت کنگرچلوگوشت.....شوید پلو با ماهیعدس پلو و گوشت چرخیغذای فست فودیتخم مرغ و سوسیسسوسیس بندریفلافلپیتزاهمبرگرپیراشکی.....سمبوسهلارانیا.....ناگت مرغمرغ دودی
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11972 نه ... از الان دارم برای شام فردا فکر میکنم وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
memol(مامان_پوریا) عضویت: 1390/03/08 تعداد پست: 5945 می دونم بی ربطه ولی من از تمیزکاری خونه دیگه خسته شدم چکار کنم؟ 💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم