2777
2789
عنوان

خانمای باردار

83 بازدید | 14 پست

من ۵ ماهه اقدامم این ماهم کلومیفن خوردم سایز فولیم از ۷ شد ۱۴ اقدام کردم تا ببینم هرچی خدا صلاح دونست الانم ۷ روز تقریبی مونده به پریودم خیلی حالت تهوع دارم ب قدری ک الان شام درست کردم بوش بهم میخوره حالم بد میشه میدونم نمیشه رو این چیزا حساب کرد چون قبل پریود حالت تهوع میگیرم ولی دوستدارم به جهت مثبتش فکر کنم که باردارم زیر دلمم خیلی درد میکنه دعا کنین باردار باشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله که هستی و به زودی بیای تاپیک خوش خبری بزنی عزیزم

خداکنه..شوهرم ک بنده خدا میگه اگ باشی کل دنیارو شیرینی میدم از ذوقش..بیشتر دلم واسه اون میسوزه هعی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
میشه سوال بپرسم؟

بله چرا نشه

خداکنه..شوهرم ک بنده خدا میگه اگ باشی کل دنیارو شیرینی میدم از ذوقش..بیشتر دلم واسه اون میسوزه هعی&n ...

آخی ....

ان شاالله این ماه دلتون شاد میشه...

واست آیت الکرسی میخونم

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

آخی .... ان شاالله این ماه دلتون شاد میشه... واست آیت الکرسی میخونم

ممنون عزیزم❤

کسی میدونه تو ۶ماهگی تکونای بچه تو واژن حس بشه خطر داره یا نه؟

اخی عزیزم بارداری خدا نگهش داره واستون