2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

110 بازدید | 21 پست

اگه تو مدرسه دخترانه دو تا بچه کلاس اولی یه بچه پیش دبستانی را ببرن دستشویی وبهش نگاه کنند وبخندن عکس العملتون به عنوان مادر بچه پیش دبستانی چیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول به مدیر مدرسه میگم 

به اون دوتا بچه تذکر میدم و حتما به مادرشون اطلاع میدم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

عزیزم توقع نداشت باش همیشه و همجا مدیر و معاون دنبال بچه راه بیفتن

مگه شما که خودت مادری هر لحظه و هر جا دنبال بچت هستی تازه مال شما یکی هست و مدرسه حداقل ۱۰۰ نفر به بالا

اول از همه اینکه شما به عنوان یه مادر وظیفه داری به بچت آموزش بدی اینطور مواقع شروع کنه به داد زدن و سرو صدا بعدم حتما بلافاصله بره به مدیر یا معلمش بگه

این مورد که بخیر گذشته ولی عزیزم اگه یک وقت زبونم لال بچت دست یه آدم بی وجدان بیفته بهش آموزش دادی چکار کنه 

ولی حتما برو به مدرسه اطلاع بده احتیاجیم نیست خشتک کسی رو روسرش بکشی 

منطقی و محکم صحبت کن همین

زندگی را باید زندگی کرد .........
وا چه جوری نداره برو مدرسه بگو چه غلطی میکنن پس وظیفه اشونو بهشون گوشزد کن و اگرم طلبکار شدن بگو میر ...

بجای اینکه همیشه بقیه رو مقصر بدونیم یکم ببینیم خودمون به عنوان یه مادر به بچمون چی یاد دادیم 

بجای اینکه سر و صدا کنیم یکم فکر کنیم اگه خدای نکرده اتفاقی برای بچم میفتاد من مدیر و معاون رو هم بدبخت کنم آیا واقعا چیزی عوض میشه 

قبل از اینکه وظایف دیگران رو بهشون یادآوری کنیم ببینیم خودمون وظیفمون رو انجام دادیم 

چجوری میشه منطقه رفت وثابت کرد؟

هیچ جوره نمیشه ثابت کرد میری یکم اعصاب خوردی میکشی مدیر و معاون رو میارن سروصدا و ..... 

آبم از آب تکون نمیخوره تا زمانی که شما به بچت یاد ندی چطوری تو این مواقع از خودش مراقبت کنه صدتا مدیر و معاونم توبیخ‌ بشه مشکلی رو حل نمیکنه 

بله همینطور که دوستمون گفت شما خودت باید به عنوان مادر به بچت قبل ورود به محیط مدرسه آموزش‌های لازم رو بدی، تا اینکه خدایی نکرده اتفاقی براش نیوفته

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
عزیزم توقع نداشت باش همیشه و همجا مدیر و معاون دنبال بچه راه بیفتن مگه شما که خودت مادری هر لحظه و ...

نمیدونم با بچه چیکارکردن وسیلش نیافته زمین جرات ندارم از معلم اجازه بگیره می‌ترسه دعواش کنم حالا چجوری جیغ داد کنه؟