2777
2789
عنوان

سقط مکرر دارم

759 بازدید | 35 پست

سلام من تا حالا دو بار سقط داشتم برم دکتر برام از ژنتیک می نویسه همون اول ؟؟

یه سوال دیگه دارم اونایی که تو بارداری هپارین میزنن مشکل انعقادی شون از قبل هست یعنی این بیماریو از قبل دارن یا تو بارداری می گیرند ؟؟و دیگه سوال سومم اینه که آمپول پروژسترون برا چی تو بارداری میزنن ؟؟ممنونم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه عزیزم دکترا کلا واسه کسایی که سقط دارن آمپول هپارین یا آ اس آ میدن واسه منم دوتا آ اس آ داد هر شب بخورم وگفت حتما حتماباید تا۸ماه کاملو بخورم که خدای نکرده احتمال اینکه خون‌انعقاد بشه فکرکنم توکسایی که سقط دارن بیشتره آمپول پروژسترونم واسه حفظ کردن جاسفت کردن بچس که دوباره این سقط تکرار نشه 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

منم دوبار سقط داشتم از ژنتیک برام نوشت ولی گفت میتونی صبر کنی اگه سومی هم سقط شد بعد انجام بدی

الان همسرم ازمایش اسپرم داده متوجه شدیم مشکل از اونه

همسر شما ازمایش دادن؟

امپول هپارین هم دیدم فقط تو بارداری میزنن

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

سلام عزیزم. بیا توی تاپیک سقط مکرر پیگیری تا درمان . و صفحه اولشو بخون کلی اطلاعات میگیری. ما تحت نظر دکتر رزاقی هستیم که متخصص سقط مکرر. خیلی ها پیشش مادر شدن وقتت رو جاهای دیگه تلف نکن.

خواهر من دوتا سقط داشت الان دکترش براش آمپول پروژسترون تجویز کرده هر روز میزنه تا جنینی که الان بارد ...

علت سقطاش چی بود ؟که الان آمپول پروژسترون میزنه ؟

پرژسترون هورمون مصنوعیه که جلوگیری از سقط میکنه. منم باید تو بارداری هپارین بزنم. مشکل انعقاد خون دارم که سر سقط فهمیدم ولی قبلش دارویی چیزی مصرف نمیکنم تو بارداری میزنم که خون به جنین برسه. ازمایش ایمنی هم دادم که اونم مشکل داشتم و پردنیزولون خوردم و تو باردلری هم سرم ای وی ای جی دارم