2777
2789

جوش ام ممکنه بزنی..دونه های سفید ریز چسبیده به مو که به سختی کنده میشن بهش میگن رشک

برو دکتر با شامپو و اینا اوکیت میکنه

موهاتو با سرکه ام شستشو بده و با برس ، رشکارو جدا کن..حتی شده موهاتو دسته دسته کن و جدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس مایونز یا روغن زیتون به مقدار نسبتا زیاد بزن به سرت بعد سرتو با مشما کامل بپوشون بذار حداقل ۳ ساعت بمونه اگه شپش داشته باشی میمیرن و موقع شستن سرت لاشه شونو میبینی. اون وقت میفهمی که شپش داری یا نه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

برو حمام نرم کننده بزن سرت بعد  توی یه تشت سفید رنگ آبکشی کن موهات رو ببین چیزی از لای موهات بیرون میاد 

یا یه پارچه سفید بنداز دور خود با شونه دندانه ریز موهاتو شونه کن اگه حشره ای دیدی شپش هست

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

منم خارش سر دارم موهامم شوره میده و ریزش هم دارم پارسال هم همین موقعه اینجوری شدم رفتم دکتر گفت آلرژی هست یعنی به چی آلرژی دارم فصل؟؟؟خسته شدم این دیگه چه مرضیه اخه