2777
2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نترس عصب کشی کن منم دندونمو عصب کشی کردم همین تیرماه دو جلسه اس دردم نداره اول میری دندونتو ریشه هاشو کانالاشو خالی و تمیز میکنه بعد پانسمان تا ده روز بعدمیری دوباره عکس میگیره طول کانال دندونو چک و اینا میکنه کانالاو با اون چیزا پر میکنه بعد دندونتو پر میکنه و تموم 

دندون عقل نهفته منم دارم بزا بممونه دردسرش زیاده اون هرموقع دیدی درد کرد پونه خیس کن بزا اروم میشه و ...

خب همین دندون عقل نهفته داره میزنع بقیه رو بهشون فشار میاره خرابشون میکنه بخاطر همین مجبوردم درشون بیارم شانس منه وسط درسم تو شهر خودمونم انجام نمیدن باید برم جای دیگه

خب همین دندون عقل نهفته داره میزنع بقیه رو بهشون فشار میاره خرابشون میکنه بخاطر همین مجبوردم درشون ب ...

یه چیز بگم باورت نمیشه منم وحشتناک دندونام درد نیکرد رفتم عکس انداختم فهمیدم دندون نهفته دارم ولی من فک بالا و پایینه یع سمتم دندون عقل داست بالا دراومده بود پایین نهفته میزد درد همه دندونام درد میکرد دندون عقل بالایی و کشیدم دیه دتدون پایینیم ساکت شد از اونوقت 😂

یه چیز بگم باورت نمیشه منم وحشتناک دندونام درد نیکرد رفتم عکس انداختم فهمیدم دندون نهفته دارم ولی من ...

😂😂باهم درگیرن کلا ...منم همین دندون عقلای نهفته داره میزنه کارمو خراب میکنه