2777
2789
عنوان

عصب کشی

425 بازدید | 28 پست

دوستان من دارم برای کنکور میخونم دندونام درد میکنه دکتر گفت پوسیده شده باید عصب کشی بشه بنظزتون میشه تا 7 ماه نگهش داشت بعد عصب کشی کرد ؟ دردشو ی جوری تحمل کنم . یا اینکه تا چند روز اذیتم نمیشه درس بخونم ؟؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دندون خراب مشکلشو حل کن.. عصب کشی چند جلسه بیشتر نیست.. این دردو الکی تحمل نکن.. یهو جایی که فکرشو ن ...

وای دقیقا میفهمم چی میگی منم چن تاازدندونام خراب بود ۲تاشودرست کردم یکیش گفتم بعدکنکور چ شباک از دردنخابیدم وای

چرانشه دردش ک اوتقدرنیس عثب کشی هم نهایتش دوجلسه خ طول بکشه باپرکردنش ۳ جللسه دردشم یکی دوروز

همین ک میخوای بری دکتر بیای بری بشینی تو مطب درد بعدش رفت و امد کلی ادمو عقب میندازه اما چ میشه کرد شانس منه

تازه دندون عقل نهفته ام دارم ی دوماهی درگیر دندونام میشم کلی از وقتم میره

ببیندندوتات درست کن درسم بخون اخرهفته هابرودتدوت پزشکی پنج شنبه عصرام ک هستن ک جمعش استراحت کنی من دوتاشودرست کردم گفتم یکیش برابعد منم کنکوری بودم الان قبول شدم ینی چ شبایی ک پدرمودراورد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز