وقتی مدام نق میزنه وشیرمیخواد وزن نمیگیره در روز خوب مدفوع نمیکنه یعنی شیرت کمه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نوزادی ک بسیار گریه میکند و همش دهنش باز اس و هر لحظه شیر طلب میکند سیر نشده
من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بمب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باجازه اسی مامانا پسر من پنج ماهشه شیرخشکیه یه مدت مقدار ادرار کم شده بود بردم دکتر گفت اب بده بهش اگه روزی جهار بار جیش کنه کافیه بعد خوب سد ینی پوسکش هر بار عوض میکردم ینگین بود ولی اللن یه هفته هس صمثلا صبح که پوسکش میکنم تا عصر اصن سنکین نمیشه چیکار کنمم؟؟؟