2777
2789
عنوان

پلاکت خون😞

6420 بازدید | 27 پست

سلام کیا تو بارداری پلاکتشون پایین بود؟من دوقلو باردارم،سه هفته دیگ سزارین میشم،اوایل بارداری۱۴۵هزار بود،اون هفته۱۳۵هزار،گفت خوبه ولی کمه،امروز۱۲۴هزار هی میادپایین😔

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

عزیزم حتما همو گلوبینتم چک کن ک کمخون نشی خدایی نکرده من بعد از سقط کمخونی گرفتم علائمشم کمبود پلاکت بود 

این ماه های اخر خیییلی گوشت قرمز و جگر بخور 

یا اسفناج و پسته 

سه شیر تهیه کن و بخور حتما روزی دو تا قاشق 

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حتما همو گلوبینتم چک کن ک کمخون نشی خدایی نکرده من بعد از سقط کمخونی گرفتم علائمشم کمبود پلاکت ...

عزیزم هپوگلوبینم نرماله،ولی پلاکتم هی هرهفته میاد پایین،گفت میفرستمت دکتر داخلی،نکنه سرطان گرفتم پلاکت خونم پایین میاد😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
طبیعی هست تو باردلری هموگلوبین سفید زیاد میره بالا و پلاکت میاد پایین

واقعا؟دکترم گفت تو بارداری پلاکت پایین میاد ولی نه اینقدر زیاد باید بری دکرت راخل ببینم مشکلت چیه،خیلی میترسم،فامیلمون پلاکتش میومد پاینن فهمیدن سرطان داره،من مشکل مدفوع و ببخشید مقعد و اینا  پیدا کردم یسالی میشه میگم نگنه سرطان روده دارم😭یه فکرایی میاد تو سرممممم😭

من اوایل بارداری پلاکتم۱۰۰ بود، اواخرش ۸۰ شد.

متخصص خون هم رفتم. گفت عیبی نداره. راحت میتونی زایمان کنی. فقط از دو هفته قبل از زایمان تعداد قرص های آهنم رو به روزی ۶ تا رسوند.

۱۲ ساعت قبل از عمل هم بهم آمپول انعقاد خون زدن ( البته دقیق نمیدونم چی زدن)

من اوایل بارداری پلاکتم۱۰۰ بود، اواخرش ۸۰ شد. متخصص خون هم رفتم. گفت عیبی نداره. راحت میتونی زایمان ...

امپول انعقاد خون چیه؟واسه چیه؟پلاکت پایین باشه تو سزارین چی میشه؟بعد زایمان پلاکتت نرمال شد؟ببخشید پشت هم پرسیدم همشو جواب بده خیلی استرس دارمو کم تجربه

امپول انعقاد خون چیه؟واسه چیه؟پلاکت پایین باشه تو سزارین چی میشه؟بعد زایمان پلاکتت نرمال شد؟ببخشید پ ...

وجود پلاکت در خون باعث میشه که خون لخته بشه و اگر جایی از بدن خونریزی کرد، پلاکت ها خون رو بند میارن. وقتی پلاکتت کم میشه، خونت رقیق میشه و ممکنه خون به راحتی بند نیاد و خون ریزی زیاد بشه.

انعقاد خون یعنی لخته شدن خون که همون کار پلاکت ها رو می کنه.

امپول انعقاد خون فکر می کنم همون ویتامین کا باشه . من دقیقا نمیدونم چه آمپولی تزریق کردن چون من ۱۲ شب قبل از عمل رفتم بیمارستان و کارهای پذیرشم رو انجام دادن و با پزشکم که تماس گرفتن، به توصیه ی ایشون تعدادی آمپول توی سِرم بهم تزریق کردن. که چندتاش تقویتی بود و یکیشم پرستار گفت برای انعقاد خونت هست.

توی سزارین موقع عمل بیهوش بودم ولی پایین بودن پلاکت فقط باعث شد که یه مقداری بیشتر از عمل های سزارین ِ دیگه خونریزی داشتم تا دکتر بالاخره تونست کار بخیه رو تموم کنه.

بعد از زایمان پیگیری نکردم اصلا. دکترم گفت بهتره دوباره ازمایش بدم ولی من مشکل خاصی احساس نکردم و ادامه ندادم

در کل نگرانی نداره. برا شما عدد خوبیه. تا ۱۰۰ نرماله برای زایمان.

من رفتم پیش متخصص خون. با همین میزان استرسی که شما داری نشستم روبروش. کلی بهم خندید و گفت به راحتی زایمان می کنی نگران نباش

تازه عدد پلاکتم خیلی پایین تر از شما بود

وجود پلاکت در خون باعث میشه که خون لخته بشه و اگر جایی از بدن خونریزی کرد، پلاکت ها خون رو بند میارن ...

الان من یه ازمایش میدم اینقد خون میاد خونم بند نمیاد پس واسه همینه؟بعدش پلاکت پایین باشه بیهوش میکنن؟من شنیدم خدای نکرده ممکنه ادم بره تو کما

در کل نگرانی نداره. برا شما عدد خوبیه. تا ۱۰۰ نرماله برای زایمان. من رفتم پیش متخصص خون. با همین می ...

اخه میدونی من هرهفته دارم خون میدم ک دکترم پلاکتو چک کنه هر هفته داره میاد پایین تا وقت زایمانم احتمالا خیلی بیاد پایین،بعدش ممکنه واسه اینکه دوقلو باردارم بخاطر اینم باشه؟

امپول انعقاد خون چیه؟واسه چیه؟پلاکت پایین باشه تو سزارین چی میشه؟بعد زایمان پلاکتت نرمال شد؟ببخشید پ ...

پلاکت کم باشه خون بند نمیاد  آمپول انعقاد خون میزنن ک خون بیش از حد از طرف نره 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

جیگر سفیدو آبپز کن بعد پیاز داغ درست کن بتو پیاز سرخ کن با قره قروت بخور یه هفته ای پلاکتت اوکی میشه 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
جیگر سفیدو آبپز کن بعد پیاز داغ درست کن بتو پیاز سرخ کن با قره قروت بخور یه هفته ای پلاکتت اوکی میشه ...

جگر که میگن خوب نیست توبارداری

جگر که میگن خوب نیست توبارداری

باشه  من اینکارو کردم البته باردار نیستم