2777
2789
عنوان

پلاکت خون😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6453 بازدید | 27 پست
امپول انعقاد خون چیه؟واسه چیه؟پلاکت پایین باشه تو سزارین چی میشه؟بعد زایمان پلاکتت نرمال شد؟ببخشید پ ...

عزیزم انقدر ب خودت تلقین نکن ک مریضی. ب جاش امیدوار باش و ب چیزای خوب فکر کن و آینده رو برا خودت خوب و خدشگل تجسم کن. ب دوقلو های نازت فکر کن و امیدوار باش ب آینده🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
عزیزم هپوگلوبینم نرماله،ولی پلاکتم هی هرهفته میاد پایین،گفت میفرستمت دکتر داخلی،نکنه سرطان گرفتم پلا ...

نه سرطان نگرفتی فقط حواست باشه کجا میخوای سزارین کنی مجهز باشه خون و پلاکت داشته باشن اگه نیاز شد بهت وصل کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من یه ازمایش میدم اینقد خون میاد خونم بند نمیاد پس واسه همینه؟بعدش پلاکت پایین باشه بیهوش میکنن ...

اره. من بیهوشی بودم و مشکلی هم نبود. اتفاقا متخصص بیهوشیمم خیلی باحال بود و کلی سر به سرم گذاشت.

جگر که میگن خوب نیست توبارداری

البته پزشک من میگفت مشکلات خونی، مثل همین کمبود پلاکت اصلا با خوردن مواد غذایی خوب نمیشن.

هر چی بهش میگفتم بگو چی بخورم که پلاکتم بره بالا می گفت هیچی.

جگر هم که تو بارداری نباید بخوری.

اخه میدونی من هرهفته دارم خون میدم ک دکترم پلاکتو چک کنه هر هفته داره میاد پایین تا وقت زایمانم احتم ...

نه عزیزم ۳ هفته دیگه زایمانت هست به سلامتی هر چقدم بیاد پایین، زیر ۱۰۰ نمیاد نگران نباش.

در مورد ارتباط کمی پلاکت خون و دوقلو بودن بچه ها ، اطلاعی ندارم ولی حدس میزنم ارتباطی نداشته باشن. چون اون موقع ها که سرچ می کردم، جایی نخوندم که دو و سه قلویی زایی این مشکل رو تشدید کنه

عزیزم هپوگلوبینم نرماله،ولی پلاکتم هی هرهفته میاد پایین،گفت میفرستمت دکتر داخلی،نکنه سرطان گرفتم پلا ...

نه 

اگه اینطوریه 

نگران نباش بخاطر بارداریه 

خدا نکنه 

سرطان پلاکت میره بالا و زیاد میشه 

از تو داره کم میشه 

نگران نباش و اصلا ب خودت استرس وارد نکن 

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

نه  اگه اینطوریه  نگران نباش بخاطر بارداریه  خدا نکنه  سرطان پلاکت میره بالا ...

عه،ن بابا دوتا از فامیلمون که یکیش نزدیکانم بود سرطان داشت پلاکتش افت میکرد شدید

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

ایشالا که چیزی نباشه دعام کنید

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عه،ن بابا دوتا از فامیلمون که یکیش نزدیکانم بود سرطان داشت پلاکتش افت میکرد شدید

نه نترس 

خیالت راحت ک مال بارداریه 

نه نگران نباش انشالله ک چیزی نیس