2777
2789
عنوان

طرح حمایت مالی زوجین نابارور

301 بازدید | 37 پست

دوستان خوبم مراکز دانشگاهی برای خدمات ناباروری تخفیف دارن و ۸۵ درصد هزینه ivf رو دوبار در سال تقبل میکنن

ای یو ای سه بار در سال

آی وی اف دو بار

ترانسفر جنین تازه و فریز ۲ بار

سونوگرافی سه بار

نمونه برداری بافت بیضه یکبار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موش ازمایشگاهی میخوان تا خودشون کار یاد بگیرن وگرنه خیرشون به کسی نمیرسه

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
موش ازمایشگاهی میخوان تا خودشون کار یاد بگیرن وگرنه خیرشون به کسی نمیرسه

آمار مراکز دانشگاهی ما عالیه 

من جهت اطلاع گفتم ضمن اینکه خیلی از تجهیزات و وسایل مراکز دانشگاهی رو خصوصی ها ندارن

عزیزم من کارمند معاونت درمانم سالهاست انجام میشه ولی الان سقف تعهدات رو بالا بردن

چقدر خوب.ممنون که تاپیک زدید امیدوارم  خدا به هرکی بچه میخواد بده .به شمام حاجت دلتو بده

عزیزم من کارمند معاونت درمانم سالهاست انجام میشه ولی الان سقف تعهدات رو بالا بردن

سالهاست توی این مراکز رفت و آمد دارم. الان هم دنبال رحم اجاره هستم. همین ماه قبل 230 هزار تومن شارژ نگهداری یه نی جنین رو دادم . بیمه هم قبول نکرد.

سالهاست توی این مراکز رفت و آمد دارم. الان هم دنبال رحم اجاره هستم. همین ماه قبل 230 هزار تومن شارژ ...

فریز جنین در مراکز خصوصی ۴۰۰ هزار تومنه هزینه هر سال شارژم ۲۰۰ تومن

چقدر خوب.ممنون که تاپیک زدید امیدوارم  خدا به هرکی بچه میخواد بده .به شمام حاجت دلتو بده

ممنونم عزیزم

من زیاد به نی نی سایت وارد نیسم شما اگر بهتر میتونین اطلاع رسانی کنین ممنون میشم.

2790
2778
2791
2779
2792