2821
2789

من ۹ساعت زایمانم طول کشید

دردااااش قابل وصف نیس😩😫😩😫😩😩😩😫😫😫😫😫

تا ۱۰روز بخیه هام اذیت میکرد موقع نشستن و بلند شدن

الانم ک یک ماه میگزره از زایمانم درد لگن دارم

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!

نه. یادم که میاد دردم میگیره 😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زایمان طبیعی فقط ده روز اول باید خیلی مواظب بخیه هات باشی. بعدشم اصلا عوارض نداره. احتمال داره یکم گشاد بشی

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

دو بار زایمان طبیعی داشتم به انتخاب خودم. دردش هم زیاد بود. اما تهش دیگه شش ساعت بود و بعدش خیلی راحت شدم. الان هم میخوام عمل ترمیمی بکنم چون تاثیر گذاشته و کانال گشاد شده

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز
زایمان طبیعی فقط ده روز اول باید خیلی مواظب بخیه هات باشی. بعدشم اصلا عوارض نداره. احتمال داره یکم گ ...

گشاد رو از کجا آوردین؟ پاره که ولتون نمیکنن😂 بخیه میزنن برش رو

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
دو بار زایمان طبیعی داشتم به انتخاب خودم. دردش هم زیاد بود. اما تهش دیگه شش ساعت بود و بعدش خیلی راح ...

اره میشه همزمان با زایمان عمل ترمیمی ام بکنن. چون من بجه دومو باردارم میخام بگم برام ترمیم کنه موقع زایمان

گشاد رو از کجا آوردین؟ پاره که ولتون نمیکنن😂 بخیه میزنن برش رو

ایشالله دچار زایمان طبیعی بشی بفهمی

اره میشه همزمان با زایمان عمل ترمیمی ام بکنن. چون من بجه دومو باردارم میخام بگم برام ترمیم کنه موقع ...

دیگه بچه نخوای بیاری خوبه ترمیم کنی همون جا

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز
یعنی پشیمونی ؟؟؟از طبیعی زایمان کردن 

بله پشیمونم چون اینهمه درد کشیون چ دلیلی داره وقتی سزارین هست؟

دردای بعد از سزارین حداقل ترس و وحشت و کابوس و فوبیا ب جون ادم نمیندازه-

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
دیگه بچه نخوای بیاری خوبه ترمیم کنی همون جا

نه دیگه نمیخام. شوهرم گفته همونجا بگو ترمیم کنه. میدونی هزینش چنده؟ 

اولی هشت ساعت درد و دهانه رحم یک و نیم سانت که وقتی پاشدم کیسه ابم پاره شده و ده دقیقه بعد بچه ب دنیا اومد یعنی یدفه ای پاره شد بیست و ششتا بخیه ده روز درد بعد از زایمان.....

زایمان دوم کل دردم یک ساعت بردنم رو تخت زایمان و بچه تو کانال زایمان گیر کرد و چقدر زیاد عذابم دادن و زنده بودن بچم ی معجزست.پونزده تا بخیه و عفونت و خونریزی تا ده روز 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

عزیزم اکر قصدت طبیعیه حتما آگاهیهای لازم رو راحبش به دست بیار.کلاس های عملی و تئوری رو شرکت کن تا بدونی که هر لحظه ی زایمان چه اتفاقی میوفته توی بدنت چون اینجوری خیلی راحتتر میتونی تحمل کنی...تکنیک تنفس رو یاد بگیر که خلی توی کنترل دردها کمکت میکنه و در آخر تحربه به من ثابت کرد ترس از زایمان طبیعی بیشتر از دردشه پس سعی کن نترسی و با روحیه باهاش مقابله کنی در عوضش شیرینترین لحظه ی عمرت رو میبینی و بعدش احساس سوپر هرکولی بهت دست میده..اینو بدون که خدا خلقت کرده واسه همچین چیزی و قطعا میتوتی از پسش بر بیای ☺😍

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤