نیایش۰۳ مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 296 عنوان شیرمادر | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 25 پست من چیکارکنم دیگه بچم سینه نمیخوره سه ماهشه دعایی چیزی نیست بخونم شاید بخوره 1398/09/05 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیایش۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 296 دقیقا پسرمنم اینجوری بود تازمانی که شیرمو خوب میخورد وزنش عالی بود الان سه چهارماهه که وزنش لاکپشتی ... منم😢😢
abdii عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 267 بردم گفت خب دوست نداره شیرت رو بخوره😐😐😐 راس گفته خووومگه زورهحالا شیر خودتو میخورد بهتر بود هزینه هم نداشت ولی دیگه چاره ای نی باید شیر خشک بدیاینجوری واسه سینهای خودتم بهتره کمتر افتاده میشن
mohadeseh1991 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1793 ولی شیرمم زیاد بود میزد تو گلوش بخاطر همین نخورد اره شیشه خوب میگیره اره رفلاکس پنهان داره شیرتو بدوش باشیشه بده بخوره سخت نگیر یکم که بزرگتر شه اشتهاش زیادشه دیگه توگلوش نمیپره
نیایش۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 296 شیرتو بدوش باشیشه بده بخوره سخت نگیر یکم که بزرگتر شه اشتهاش زیادشه دیگه توگلوش نمیپره میدوشم ولی خیلی کم شده میترسم خشک بشه نمیخوره دیگه به شیشه عادت کرده
نیایش۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 296 راس گفته خووو مگه زوره حالا شیر خودتو میخورد بهتر بود هزینه هم نداشت ولی دیگه چاره ای نی باید شیر ... بخدا اگه برا هزینه اش باشه مبگن شیر مادر بهتره بخاطر این غصه میخورم همیشه احساس نیکنم مادر خوبی نیستم
mohadeseh1991 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1793 میدوشم ولی خیلی کم شده میترسم خشک بشه نمیخوره دیگه به شیشه عادت کرده توخواب بهش بدهدیگه غصه نخور وقتی به شیرخشک تمایل داره باز جای شکرش باقیه بعضی بچه ها هیچ جوره راضی نمیشن پسرمن که دوسه ماه فقط بافتوسنتز زنده بودنه سینمو میگرفت نه شیشه ☹️☹️☹️☹️
نیایش۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 296 توخواب بهش بده دیگه غصه نخور وقتی به شیرخشک تمایل داره باز جای شکرش باقیه بعضی بچه ها هی ... میفهمه توخوابم اگه سینه دهنش بذارم خیلی باهوشه
abdii عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 267 بخدا اگه برا هزینه اش باشه مبگن شیر مادر بهتره بخاطر این غصه میخورم همیشه احساس نیکنم مادر خوبی نیست ... هنو کجا بودی صب کن بزرگتر بشه مادر خوب بودن ک ب شیر دادن ک نی
نیایش۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 296 هنو کجا بودی صب کن بزرگتر بشه مادر خوب بودن ک ب شیر دادن ک نی میدونم ولی خیلی احساس بدی دارم تا مریض نشه خودم رو سرزنش میکنم اگه شیر خودم رو میخورد بدنش در برابر مریضی قوی بود
mohadeseh1991 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1793 میدونم ولی خیلی احساس بدی دارم تا مریض نشه خودم رو سرزنش میکنم اگه شیر خودم رو میخورد بدنش در برابر ... نه بابا این افکار کنار بذار پسرای من باشیرمادر همیشه مریضن 😏😏😏😏من از خدام بود شیشه بگیره ولی نگرفت ما تغذیمون محدود نمیتونیم توطول روز همه جور غذایی بخوریم شیرمون کاملا غنی باشه اما شیرخشک غنی شدس پشت قوطیشو ببین چه املاح و ویتامینایی داره ☝️
abdii عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 267 میدونم ولی خیلی احساس بدی دارم تا مریض نشه خودم رو سرزنش میکنم اگه شیر خودم رو میخورد بدنش در برابر ... اره درسته ولی دیگه زوری ک نمیشه بهش شیر بدی هر چقد میخوره بهش بده ایشالا هیچ وقتم مریض نشه