2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیر پیاز ترشی ادویه روفعلا قطع کن 

موقع شیردادن سعی کن خوشبو باشی غذاهای خوش بو مثه گلاب بخور طعم شبرتو عوض کنه پسر من چهارماهگی تاشش ماهگی اینجوری بود فقط شبا شیرمیخورد روز اصلااااااا مناسفانه هرچیم دکتربردم بی فایده بود مثه اینکه بعضی بچه ها تواین برهه اینجوری میشن وطبیعیه

البته باید ببینی رفلاکس نداره 

سیر پیاز ترشی ادویه روفعلا قطع کن  موقع شیردادن سعی کن خوشبو باشی غذاهای خوش بو مثه گلاب ...

اصلا وقتی سینه ام رو میبینه سرش رو اونطرف میکنه گریه میکنه نمیذاره من سمت دهنش ببرم نه من دخترم از یک ماهگی اینطوری شد

سیر پیاز ترشی ادویه روفعلا قطع کن  موقع شیردادن سعی کن خوشبو باشی غذاهای خوش بو مثه گلاب ...

منم از ۴ ماهگی دیگه روز شیرمو نخورد و چقد حیف که نخورد واقعا حروم شد ... تا شیر خودمو میخورد خیلی تپل مپل و سخت و سفت بود 

۶ ماهش که شد شب هم دیگه سینمو نگرفت 

فرشته های کوچولوی من ...
منم از ۴ ماهگی دیگه روز شیرمو نخورد و چقد حیف که نخورد واقعا حروم شد ... تا شیر خودمو میخورد خیلی تپ ...

دقیقا پسرمنم اینجوری بود تازمانی که شیرمو خوب میخورد وزنش عالی بود الان سه چهارماهه که وزنش لاکپشتی بالا میره

انقد نخورد که شیرم خیلی کم شده 🙁🙁🙁🙁 

اصلا وقتی سینه ام رو میبینه سرش رو اونطرف میکنه گریه میکنه نمیذاره من سمت دهنش ببرم نه من دخترم از ی ...

شیشه چطور اونو میگیره؟ 

شاید رفلاکس داره بچه

باید بیشتر بررسی بشه اخه یکماهگی خیلی زوده باید یه علتی داشته باشه 

شیشه چطور اونو میگیره؟  شاید رفلاکس داره بچه باید بیشتر بررسی بشه اخه یکماهگی خیلی زوده ...

ولی شیرمم زیاد بود میزد تو گلوش بخاطر همین نخورد

اره شیشه خوب میگیره اره رفلاکس پنهان داره