2821
2789
بردم گفت خب دوست نداره شیرت رو بخوره😐😐😐

راس گفته خووو

مگه زوره

حالا شیر خودتو میخورد بهتر بود هزینه هم نداشت ولی دیگه چاره ای نی باید شیر خشک بدی

اینجوری واسه سینهای خودتم بهتره کمتر افتاده میشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی شیرمم زیاد بود میزد تو گلوش بخاطر همین نخورد اره شیشه خوب میگیره اره رفلاکس پنهان داره

شیرتو بدوش باشیشه بده بخوره سخت نگیر یکم که بزرگتر شه اشتهاش زیادشه دیگه توگلوش نمیپره 

راس گفته خووو مگه زوره حالا شیر خودتو میخورد بهتر بود هزینه هم نداشت ولی دیگه چاره ای نی باید شیر ...

بخدا اگه برا هزینه اش باشه مبگن شیر مادر بهتره بخاطر این غصه میخورم همیشه احساس نیکنم مادر خوبی نیستم

میدوشم ولی خیلی کم شده میترسم خشک بشه نمیخوره دیگه به شیشه عادت کرده

توخواب بهش بده

دیگه غصه نخور وقتی به شیرخشک تمایل داره باز جای شکرش باقیه  بعضی بچه ها هیچ جوره راضی نمیشن پسرمن که دوسه ماه فقط بافتوسنتز زنده بودنه سینمو میگرفت نه شیشه  ☹️☹️☹️☹️

بخدا اگه برا هزینه اش باشه مبگن شیر مادر بهتره بخاطر این غصه میخورم همیشه احساس نیکنم مادر خوبی نیست ...

هنو کجا بودی صب کن بزرگتر بشه 

مادر خوب بودن ک ب شیر دادن ک نی

هنو کجا بودی صب کن بزرگتر بشه  مادر خوب بودن ک ب شیر دادن ک نی

میدونم ولی خیلی احساس بدی دارم تا مریض نشه خودم رو سرزنش میکنم اگه شیر خودم رو میخورد بدنش در برابر مریضی قوی بود

میدونم ولی خیلی احساس بدی دارم تا مریض نشه خودم رو سرزنش میکنم اگه شیر خودم رو میخورد بدنش در برابر ...

نه بابا این  افکار کنار بذار 

پسرای من باشیرمادر همیشه مریضن 😏😏😏😏

من از خدام بود شیشه بگیره ولی نگرفت 

ما تغذیمون محدود نمیتونیم توطول روز همه جور غذایی بخوریم شیرمون کاملا غنی باشه اما شیرخشک غنی شدس پشت قوطیشو ببین چه املاح و ویتامینایی داره ☝️

میدونم ولی خیلی احساس بدی دارم تا مریض نشه خودم رو سرزنش میکنم اگه شیر خودم رو میخورد بدنش در برابر ...

اره درسته ولی دیگه زوری ک نمیشه بهش شیر بدی 

هر چقد میخوره بهش بده 

ایشالا هیچ وقتم مریض نشه