2777
2789
عنوان

١ساعت دیگه میرم😓😰😨

373 بازدید | 15 پست

سلام صبح همتون بخیر امیدوارم امروزبهترین روزروداشته باشین

مهربونا١ساعت دیگه ازمون آیین نامه دارم برام انرژی مثبت بفرستین ودعام کنین ک دیگه این دفه قبول شم 

دوستون دارم مهربوووونا😘😍💐💐💐

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

برو بابا جون.من مطمئنم قبولی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایین نامه که اسونه قبولی ایشالا

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

انشاالله که قبولی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من امتحان کتبی بار اول امتحان عملی بار دوم‌قبول شدم

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

کاشکی دقدقه ی زندگی آدم فقط آیین نامه باشه عزیزم بعید ازت با دل شیر برو جلو به خودت بگو آیین نامه برای من اسودترین کاری که باید انجام بدم من میتونم باهمه ی موانع که دارم سخت‌ترین باهاشون کنار بیام عزیزم فرشته‌ای خدا بیان کمکت وتو انشالله به ما خبر بدی که قبول شدی جفتشون مخصوصا امروز که همه دعای خیر بهت دادن برو که قبولی 

سلام خانوماهمین الان رسیدم خونمون گفتم بهتون خبربدم آیین نامه رو بدون غلط قبول شدم و شهری روهم باراول قبول شدم خیلی خوشحالم وتوشوکم 

ازتک تک شماها ممنون ک برام دعاکردین خداخیرتون بده خانومای روشن دل

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜