2777
2789
عنوان

دعوا

112 بازدید | 13 پست

شوهرم به خاطر اینکه شام نپخته بودم داد زد منم گفتم مریض بودم گفت مریض هم نباشی چیزی از دستت نمیاد درست کنی بهم خیلی برخورد سکوت کردم بعدش رفت بیرون اومد خواست آشتی کنه من دعواش کردم گفتم پس چرا وقتی پولت تموم میشه میدم و همیشه درکت میکنم چیزی نمیخام تو هم منو درک کن دعوامون شد الان هم اون تو یه گوشه ی تخت خوابیده ناراحتم به نظرتون فردا آشتی میکنه حوصله قهر ندارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون نباید کش میدادم 

بعضی  وقتا لازمه حرف دلتو به زبون بیاری

چون مردا اکثرا حال دل ادمو نمیفهمن

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
بعضی  وقتا لازمه حرف دلتو به زبون بیاری چون مردا اکثرا حال دل ادمو نمیفهمن

آره گلم ولی من اونقدر زیاد دوسش دارم که طاقت قهر رو ندارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سر گوشی بازی همسرم امشب دومین شبه

انشالله که به زودی آشتی کنی فداتشم قهر کاش نبود هیچ وقت

آره گلم ولی من اونقدر زیاد دوسش دارم که طاقت قهر رو ندارم

منم همینطورم

ولی الان لازمه برای شوهرم

شرایط که نباید مثل همیشه باشه

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
منم همینطورم ولی الان لازمه برای شوهرم شرایط که نباید مثل همیشه باشه

آره راست میگی گلم کاش صبر داشته باشم

ما تاحالا قهر بیشتر از نیم ساعت نداشتیم

ولی اینبار کشش دادم،چون باید بفهمه هر حرفی رو نباید بزنه

ما تاحالا قهر بیشتر از نیم ساعت نداشتیم ولی اینبار کشش دادم،چون باید بفهمه هر حرفی رو نباید بزنه

شوهرت میاد تو قبول نمیکنی با اونم قهره

شوهرت میاد تو قبول نمیکنی با اونم قهره

دیگه چیزی نگفته

نه من پا پیش گذاشتم نه اون

ولی صبر میکنم تا اون پیشقدم بشه چون حق با منه