2777
2789
عنوان

زایمان

148 بازدید | 29 پست

سلام دوستان. من 37 هفته و یک روزم. هنوز دردی ندارم. یبوستم خیلی شدیده و شربت mom, پسیلیوم، شربت آلو شرکت باریچ، آلو خورشتی، کاهو، آب زیاد و ... امتحان کردم هیچ تاثیری نداره.

تا یبوست دارم بچه وارد لگن نمیشه که زایمان کنم؟

هنوز زوده عزيزم نگران نباش 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

انجیر خشک و امتحان کردی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره هم خشک هم تازه. من قبل بارداری هم گهگاهی یبوست داشتم ولی الان وحشتناک شده

دکتر برات شیاف نداد؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دکتر برات شیاف نداد؟

نه فقط شربت و پودر اینا میده برا یبوستم که اثر نداره.

یه شیاف وازینال داده اونو گفت استفاده کنم که برای معاینه اذیت نشم. روغن گل مغربی هستش.

باشه فردا میدم میخرم. دوتاشو باهم بخورم؟ الان زابمان کنم زود نیس؟ بچه تو دستگاه نره

خوب خودت میگی میخام مانع دردم نشه 

عزیزم تو ۴۰ هفته و ۴۱ هفته بهترین وقت زایمانه چون بچه دیگه دم دره تا رحمت باز بسه زایمان میکنی 

ولی من خودم دیدم اینایی ک با هفته پایین زایمان میکنن خیلی اذیت میشن تو زور زدن

یعنی وایسم دردا خودش بیاد و تحریکی نکنم؟

چرا اتفاقا تا میتونی تحریک کن ینی دم کرده بخور قر کمر بده پیاده روی کن .ولی کرچک و اینا نخور .دکتر خودش ببینه بچه خیلی مونده بهت ختم بارداری میده 

بچه اول معمولا با امپول فشار دنیا میاد ک خیلی بهتره 

برا من ک اینطور بود