azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 عنوان زایمان 148 بازدید | 29 پست سلام دوستان. من 37 هفته و یک روزم. هنوز دردی ندارم. یبوستم خیلی شدیده و شربت mom, پسیلیوم، شربت آلو شرکت باریچ، آلو خورشتی، کاهو، آب زیاد و ... امتحان کردم هیچ تاثیری نداره.تا یبوست دارم بچه وارد لگن نمیشه که زایمان کنم؟ 1398/09/05 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moanna عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 هنوز زوده عزيزم نگران نباش خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
مامان_محمدورقیه عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 447 قرص دینه بخور ۳تا هم زایمان میکنی هم شکمت روون کار میکنه
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26569 انجیر خشک و امتحان کردی؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 هنوز زوده عزيزم نگران نباش اخه شنیدم تا یبوست هست تحریکات زایمان نمیاد
azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 انجیر خشک و امتحان کردی؟ اره هم خشک هم تازه. من قبل بارداری هم گهگاهی یبوست داشتم ولی الان وحشتناک شده
azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 قرص دینه بخور ۳تا هم زایمان میکنی هم شکمت روون کار میکنه خطر نداره؟
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26569 اره هم خشک هم تازه. من قبل بارداری هم گهگاهی یبوست داشتم ولی الان وحشتناک شده دکتر برات شیاف نداد؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 دکتر برات شیاف نداد؟ نه فقط شربت و پودر اینا میده برا یبوستم که اثر نداره.یه شیاف وازینال داده اونو گفت استفاده کنم که برای معاینه اذیت نشم. روغن گل مغربی هستش.
azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 ن تو ۲تا بخور ک مطمغن بشی خطر نداره باشه فردا میدم میخرم. دوتاشو باهم بخورم؟الان زابمان کنم زود نیس؟ بچه تو دستگاه نره
مامان_محمدورقیه عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 447 باشه فردا میدم میخرم. دوتاشو باهم بخورم؟ الان زابمان کنم زود نیس؟ بچه تو دستگاه نره خوب خودت میگی میخام مانع دردم نشه عزیزم تو ۴۰ هفته و ۴۱ هفته بهترین وقت زایمانه چون بچه دیگه دم دره تا رحمت باز بسه زایمان میکنی ولی من خودم دیدم اینایی ک با هفته پایین زایمان میکنن خیلی اذیت میشن تو زور زدن
azarbano مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 188 خوب خودت میگی میخام مانع دردم نشه عزیزم تو ۴۰ هفته و ۴۱ هفته بهترین وقت زایمانه چون بچه دیگه ... یعنی وایسم دردا خودش بیاد و تحریکی نکنم؟
مامان_محمدورقیه عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 447 یعنی وایسم دردا خودش بیاد و تحریکی نکنم؟ چرا اتفاقا تا میتونی تحریک کن ینی دم کرده بخور قر کمر بده پیاده روی کن .ولی کرچک و اینا نخور .دکتر خودش ببینه بچه خیلی مونده بهت ختم بارداری میده بچه اول معمولا با امپول فشار دنیا میاد ک خیلی بهتره برا من ک اینطور بود
مامان_محمدورقیه عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 447 درزمن مطمعن باش چون بچه اولته زودتر از ۴۰ هفته دنیا نمیاد سقط داشتی تا حالا؟