nafasam_sadat مدیر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 عنوان درد و دل | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 17 پست من تو بارداریم خیلی دلم میگیره و گریه میکنم واقعا از دست همه دلم گرفته فقط دلم برای بچه ام میسوزه میگم من که گریه میکنم اونم ناراحت میشه بچه ها راهکار دارین بگین خدایا خودت مواظب نی نی ام باش..... 1398/09/04 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 سخته ولی بخاطر خوشحالی بغل کردن یه بچه سالم وکوچولو تحمل کن فقط دارم به همین فکر میکنم خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 اگه امکانشو داری بگو خونوادت بیان پیشت یا خودت تا زایمانت برو خونشون تنها نباشی دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 اگه امکانشو داری بگو خونوادت بیان پیشت یا خودت تا زایمانت برو خونشون تنها نباشی الان خونه مامانمینا از اینورم بابام همش از خانواده شوهرم دفاع میکنه تو مخمه میخوام بزارم برم خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....