nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 عنوان درد و دل 98 بازدید | 17 پست من تو بارداریم خیلی دلم میگیره و گریه میکنم واقعا از دست همه دلم گرفته فقط دلم برای بچه ام میسوزه میگم من که گریه میکنم اونم ناراحت میشه بچه ها راهکار دارین بگین خدایا خودت مواظب نی نی ام باش..... 1398/09/04 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 طبیعیه منم مثه توام ولی آهنگای شاد بزار خودتو مشغول کن توقعتم بیار پایین تاثیر داره روی بچت دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 طبیعیه منم مثه توام ولی آهنگای شاد بزار خودتو مشغول کن توقعتم بیار پایین تاثیر داره روی بچت &n ... من خانواده شوهرم همیشه ناراحت میکنن و توقع دارن ولی من هیچ وقت حق توقع داشتن ندارم خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 باشوهرت صحبت کن رفتوآمدتو محدود کن اگه امکانش هست بگو واسه بچم سمه دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 باشوهرت صحبت کن رفتوآمدتو محدود کن اگه امکانش هست بگو واسه بچم سمه خودم که دیگه نمیرم ولی شوهرم میره برامم دیگه مهم نیست خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 با اینکار موافق نیستم ولی شرایط شما الان اینجوریه که نری اعصابت آرومتره سعی کن بیشتر بگردی پارک و خرید حتی اگه چیزیم نمیخری دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 با اینکار موافق نیستم ولی شرایط شما الان اینجوریه که نری اعصابت آرومتره سعی کن بیشتر بگردی پارک و خر ... عزیزم استراحت مطلقم شدم خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 پس مثه بارداری قبلیه منی دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 فیلمای طنز ببین حتما دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 مجله وکتاب و فیلمای سینما خونگی مثه مانکن و...بگیر ببین حتما سرتو گرم کن دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 استراحت مطلقم که هستی نباید تکون بخوری از جات دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 مجله وکتاب و فیلمای سینما خونگی مثه مانکن و...بگیر ببین حتما سرتو گرم کن آره مانکنو میبینم الانم اینترنتو قطع کردن آدمو روانی کردن خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
صبا_ملکوتی عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 606 عزيزم اگه بتونه غذاهاي گرم مثل حلوا، كاچي يا ارده و شيره انگور بخوري ، انرژي و نشاطت بيشتر ميشه و غم از دلت بيرون ميره.
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 سخته ولی بخاطر خوشحالی بغل کردن یه بچه سالم وکوچولو تحمل کن دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
nafasam_sadat مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 عزيزم اگه بتونه غذاهاي گرم مثل حلوا، كاچي يا ارده و شيره انگور بخوري ، انرژي و نشاطت بيشتر ميشه و غم ... 🌹🌹🌹🌹 خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....