2777
2789

چرخ کن با پیاز و زردچوبه و نمک بعد کباب یا سرخش کن با گوجه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حبه قندی خرد کن با ادویه و پیاز سرخ کن... گوجه و سیب زمینی هم بریز توش رب و آب هم بزن بذا بپزه نیم ساعت بعد بخور با نون خوراک مرع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

سینه مرغ رو خرد کن ریز

پیاز تفت بده مرغارو بریز تو پیاز تفت بده با نمک و زردچوبه رب بزن میشه واویشکای مرغ...سریع هم حاضر میشه 

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

مرغ و به صورت تیکه های کوچیک ببر و با پیاز رنده شده. و زرچوبه و فلفل سیاه و رب سرخ کن.سیب زمینی سرخ شده هم کنارش.خیلیی خوشمزه س

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا

مثل جوجه کباب خوردش کن.بطارش یه نیم ساعت تویه آبلیمو و فلفل دلمه ای خورد شده یا پیاز خورد شده بمونه.بعد از نیم ساعت اگر سزخ چوبی داری بزنش به سیخ چوبی اگرم نداری دونه دونه از روش پیاز و اینارو پاک کن.تویه تابه روغن بریز و نمک بریز و زردچوبه .بریزشون تویه تابه سرخ بشه.مزش عالی میشه هم میتونی با برنج بخوری هم با نون.اگرم به سیخ چوبی زدیشون همین ترکیبارو تویه تابه درست کن و سیخهارو بزار توش تا سرخ بشه

و خدایی که در این نزدیکی است.....

واویشکای مرغ-خوراک مرغ-کباب تابه ایی -کوکوی مرغ-سالاد اولویه😊ویکی هم میشه سینه مرغت رو بذاری بپزه بعد ریش ریش کنی و پیاز سرخ شده و زعفرون و زرشک اضاف کنی بعد برنجتم  ابکش کنی مواد بزاری لای برنج و بزاری دم خیلی خشمزه میشه

من این طوری دوست دارم. 

مرغ و به تیکه های ریز خورد می کنم بدون روغن و ادویه میزارم اب پز شه. برای بوش یه تیکه هویج کوچیک و یه برش فلفل دلمه می ندازم. درست که شد، ابلیمو و فلفل و نمک میزنم و میخورم😋

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

سینه مرغ رو خرد کن ریز پیاز تفت بده مرغارو بریز تو پیاز تفت بده با نمک و زردچوبه رب بزن میشه واویشک ...

همینو اگ خلالی ریز کنی و اخر بهش سس اضافه کنی با ادویه جوز هندی میشه چیکن استراگانوف