2777
2789
عنوان

خب به سلامتی این قانونم که برداشتن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست

اتفاقا همه قوانین به نفع زنه. من داداشم درگیر طلاقه. قانون میگه اگه خانومت رو در حال خیانت هم ببینی و ثابت هم بکنی باز هم مهریه و نفقه بهش میرسه. حتی تمام وکیل ها هم به دادشم گفتن هیچ کاری نمیتونیم برات بکنیم چون دادگاه همه چی رو حق زن میدونه حتی با وجود بی گناه بودن مرد و گناهکار بودن زن

دقیقااا اون زمان حداقل سر مهریه میشد یه توافقی کرد و حداقل بخشید تا حق طلاق بدن ولی الان چی؟؟؟؟هیچ ...

آره طرف منم اینقدر پرو شده بود از روزی که دیگه حکم جلب مهریه رو تمدید نکردن میومد تو خیابون اذیت من منم رفتم حکم جلب نفقه رو گرفتم تا حداقل بترسه نیاد اذیت دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی از مردا میتونن بدن به نظر منم نصف مردا خونه دارن وقتی زنت مهریه رو بخواد باید بدی شده خونه رو ...

قانع شدم😐😐😐😐

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

مهریه حق مسلم زن هست و هییییچ اتفاقی اونو ازش سلب نمیکنه‌

پسرا حواسشون رو جمع کنن دختر بیشعور رو برا ازدواج انتخاب نکنن تا بعد ازدواج فقط بگه مهریه و طلاق

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
یه خانوم رو تگ کردم بیاد این تاپیک 

اها 

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
خوبه که. خیلی از مردها واقعا بی گناهن و زن ها تا بگی بالا چشمت ابرو مهریه رو تقاضا میکنند. به نظرم ا ...

تعداد کم آقایون بیگناهن اکثرا طلاق تقصیر مرد یه خانوم هرگز یه مرد خوب و یه زندگی خوب رها نمیکنه بره  مردی که خوبه چنان زنش محکم میگیرتش نمیذاره حتی یکی نگاش کنه 

@banooyekourd      ‍ فک کنم با شما یبار در این مورد بحث داشتم که من گفتم حکم جلب نمی ...

همین دیروز قاضی پرونده تمکینم گفت تا سقف 110 تا جلب داره 

نمیدونم چه قکری میکنی اما من ترجبح میدم حرف اون قاضی رو بپذیرم که همین دیروز بهم گفت

و دیگر هیچ...

اتفاقا همه قوانین به نفع زنه. من داداشم درگیر طلاقه. قانون میگه اگه خانومت رو در حال خیانت هم ...

مهریه به سبب ملکیه که زمان عقد به نام خانم زده میشه و هیچ چیز نمیتونه یه ملک رو از مالک ساقط کنه

و دیگر هیچ...

تو اون موقع هایی که حکم جلب میگرفتب چرل شوهرتو گیر نمینداختی سواله برام؟؟؟؟

چون شهر خودمون نبود فراری بود منم تنهام نمیتونستم پیداش کنم ک چون نه کار داره نه هیچی خونه مامانشم چند روز کشیک کشیدم با تاکسی نمیومد اصلا رفته بود یه استان دیگه 

البته من حکم جلب واسه نفقه گرفتم هم حقوقی هم کیفری فقط واسه مهریه که نداده تمدید نکردن 

خب این که نشد وضع کراهت بزن طلاقتو بگیر گور پدر مهریه 

اگر مهریه زندان و ابنا نداشته باشه منم حلال میکنم چند میایون اجرت المثلمو میگیرم و تمام

و دیگر هیچ...

خب این که نشد وضع کراهت بزن طلاقتو بگیر گور پدر مهریه  اگر مهریه زندان و ابنا نداشته باشه منم ...

آره خودمم همین تصمیم گرفتم من حکم زندان هم دارم واسه ترک انفاق کیفری 2سال زندان بریده واسش قاضی ولی دیگه خسته شدم میرم واسه طلاق به درخواست خودم