اتفاقا همه قوانین به نفع زنه. من داداشم درگیر طلاقه. قانون میگه اگه خانومت رو در حال خیانت هم ببینی و ثابت هم بکنی باز هم مهریه و نفقه بهش میرسه. حتی تمام وکیل ها هم به دادشم گفتن هیچ کاری نمیتونیم برات بکنیم چون دادگاه همه چی رو حق زن میدونه حتی با وجود بی گناه بودن مرد و گناهکار بودن زن
دقیقااا اون زمان حداقل سر مهریه میشد یه توافقی کرد و حداقل بخشید تا حق طلاق بدن ولی الان چی؟؟؟؟هیچ ...
آره طرف منم اینقدر پرو شده بود از روزی که دیگه حکم جلب مهریه رو تمدید نکردن میومد تو خیابون اذیت من منم رفتم حکم جلب نفقه رو گرفتم تا حداقل بترسه نیاد اذیت دیگه
خیلی از مردا میتونن بدن به نظر منم نصف مردا خونه دارن وقتی زنت مهریه رو بخواد باید بدی شده خونه رو ...
قانع شدم😐😐😐😐
هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
خوبه که. خیلی از مردها واقعا بی گناهن و زن ها تا بگی بالا چشمت ابرو مهریه رو تقاضا میکنند. به نظرم ا ...
تعداد کم آقایون بیگناهن اکثرا طلاق تقصیر مرد یه خانوم هرگز یه مرد خوب و یه زندگی خوب رها نمیکنه بره مردی که خوبه چنان زنش محکم میگیرتش نمیذاره حتی یکی نگاش کنه
تو اون موقع هایی که حکم جلب میگرفتب چرل شوهرتو گیر نمینداختی سواله برام؟؟؟؟
چون شهر خودمون نبود فراری بود منم تنهام نمیتونستم پیداش کنم ک چون نه کار داره نه هیچی خونه مامانشم چند روز کشیک کشیدم با تاکسی نمیومد اصلا رفته بود یه استان دیگه