2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
دستورت می ذاری 

تخم مرغ۳عدد.شیر۱لیوان.روغن نصف لیوان.شکر ۱لیوان.آرد۲لیوان پودرکاکائو۲قاشق سوپ خوری.بیکینگ پودر ووانیل.موادرو همبزن.بعد نصف کن وبه یکی دوقاشق کاکائو بزنبعد ازهرکدوم قاشق قاشق رو هم بریز وباخلال دندان شکل بده بزارتوفر

پایان شب سیاه سپیداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو بستنی کیک شوشو رفیق قناد نداره واس من بجوره 

😂😂😂😂وای از هر چی شیرینی بدم میاد.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

4 لیوان آرد سفید حتما 3 بار الک کنید

6 عدد تخم مرغ 

2لیوان شکر

1 لیوان شیر یا آب میوه یا آب یا ماست شیرین

1 لیوان سر خالی روغن مایع. 

وانیل به اندزه سر چاقو

شکر و تخم مرغ کامل رو با وانیل با هم زن 15 دقیقه بزنید تا کاملا کرم مانند بشه و دونه های شکر تو انگشتتون حس نشه. 

به روغن رو کم کم اضافه کنید گ سر آخر شیر رو. و اروم و کامل مخلوط کنید

ته طرف رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید. 

و مایه کیک رو بریزید توشو در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر بذارید بپزه حدود 45 دقیقه.  البته با چنگال هم تست کمید. فرو کنید توی کیک اگه به چنگال نچسلید کیک آماده ست.  من بارها از این روش استفاده کردم و عالیه.  می تونید مواد رو نصف کنید.  و نیاز به زدن زرده و سفیده  تخم مرغ به طور جدا گانه هم نیست.  میتونید بهش کشمشو گردو و یا حتی سیب رنده شده هم اضافه کنید.  برای کشمش بتید قبلش کشمش رو در کمی آرد بغلطونید تا ته نشین نشه داخل کیک.

من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
تخم مرغ۳عدد.شیر۱لیوان.روغن نصف لیوان.شکر ۱لیوان.آرد۲لیوان پودرکاکائو۲قاشق سوپ خوری.بیکینگ پودر ووانی ...

اینو پختم خمیر شد الان تو فره چقدر زمان لازم داره ۴۵ دقیقه شده