2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد لازم برای تهیه کیک ماست

تخم مرغ4 عدد

آرد2 لیوان

بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

شکر1 لیوان

ماست1 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

کیک ماست به دلیل استفاده ماست در آن ، علاوه بر بافت نرم و لطیف ، عطر و بوی خاصی هم دارد . پخت این کیک را به هر کدبانویی در منزل پیشنهاد می کنیم .

فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید .

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید .

تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند هم زن پنج تا شش دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .

بعد ماست و روغن رو اضافه می کنیم .

و در آخر آرد را اضافه و 30 ثانیه با دور کند هم زن می زنیم تا مواد صاف و یکدست شود .

برای اینکه کیک به قالب نچسبه از روغن جداکننده استفاده کنید ، به این صورت که: نصف قاشق آرد نصف قاشق روغن جامد نصف قاشق روغن مایع مخلوط کنید و با فرچه قالب رو باهاش چرب کنید .

سپس قالب را در فر به مدت 40 دقیقه می گذاریم .

مواد لازم برای تهیه کیک زبرا  دورنگ

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/2 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک زبرا

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.

کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه.

سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین.

بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین.

به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.

دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره.

توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید.

در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه.

در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین.میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید.

کیک خیس پاس سیب کیک زیرا کیک شکلاتی اینارو دستوارشو بزن تو نت میاره من دستوراشو ندارم.. ...

زدم انقدر کیکای اینترنت رو امتحان کردم خمیر شد خسته شدم یه دستور امتحان شده می خوام 

من شوهرم قناده.ولی از کیک و شیرینی متنفرم.ولی کیک هویج،برانی خوبه .

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

طرز تهیه کیک شکلاتی کره ای با پف ده سانتی

مواد لازم برای 10 نفر

کره آب شده 1/2 لیوان

روغن مایع 1/2 لیوان

شکر 3/4 لیوان

آرد 2.5 لیوان

پودر کاکائو 6 قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر 1.5 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 5 عدد

شیر 1 لیوان

وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه.آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،

2-شیر ولرم شده،کره هم بهتره ولرم باشه،تخم مرغ و شکر و وانیل بادور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه،

3-بعدشیر،کره، روغن،پودر کاکایو اضافه کرده و باهمزن دو دقیقه میزنیم، بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن،بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم،

4-قالب با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم،مواد را تو قالب ریخته و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت میذاریم،فر رو هم حتما چند دقیقه قبل گرم کنین.

🍫🍰کیک شکلاتی خیس (براونی)🍰🍫

✅مواد لازم :شکر  یک و نیم لیوان

روغن یک لیوان

آرد 2 لیوان

شیر  یک و نیم 

تخم مرغ 3 عدد 

بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری

وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو  50 گرم

طرز تهیه :آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید.بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید.در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست.ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.میتونید این کیک رو توی قابلمه و روی گاز هم درست کنید.یا داخل توستر یا هواپز

میزان شکر و روغن رو میتونید به دلخواه کمتر کنید.بسته به ذائقه خودتون داره

مواد لازم

کیک هل و گلاب

۸

مواد اصلی

آرد

۳ پیمانه

تخم مرغ

۴ عدد

شیر

۱ پیمانه

روغن

۱/۲ پیمانه

شکر

۲ پیمانه

هل

۱ قاشق مربا خوری

گلاب

۲ قاشق غذا خوری

زعفران

کمی

بیکینگ پودر

۱ قاشق غذا خوری

کلمات کلیدی

کیک هل و گلاب

کیک ساده کیک هل کیک آسان

طرز تهیه

کیک هل و گلاب

درجه سختی

زمان تهیه ۲۰

دقیقه

زمان پخت ۴۵

دقیقه

۱

ابتدا قالب رو رو چرب و آرد پاشی کنین بذارین کنار.سپس آردو بیکینگ پودر رو سه بار الک کنین..قبل از مخلوط کردن مواد فر رو روشن کنید تا گرم شود .

۲

زرده و سفیده رو جدا کرده،سپس سفید رو اونقدر با همزن بزنید تا پف کرده سپس بذارید یخچال، وبعد زرده رو باشکر زده تا کرم رنگ و کشدارشود

۳

سپس به روغن وشیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران رو اضافه کرده و هم میزنیم..

۴

همزن رو بذارید کنار سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم سپس آرد رو کمک اضافه کرده و با لیسک فولد کنید

۵

سپس مواد رو داخل قالب ریخته.در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میذاریم...تا ۲۰دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم سپس بعد ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم اگه پخته بود فر را خاموش کرده اجازه میدیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس از فر خارج کرده..

مواد لازم برای تهیه کیک ماست تخم مرغ4 عدد آرد2 لیوان بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق ...

این دستور عالیه منم با این دستور کیک ماست درست میکنم اونم بدون فر

خدایا دوست دارم💚