کی هست دقیقا؟حال و حوصله برادرامو زناشونو ندارم بریم خونه بابام کلی کار بکنی اخرم این باد میکنه اون بی ادبی و عصبی و خسته برمیگردی خونه شوما ها جه میکنید ؟ پیشنهادتون چیه؟
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
بعد عروسا همینطور نشستن بخدا چند روز پیش مامانم مهمونی زنونه بزرگ داشت مردم از خستگی اون دو تا عروس نشسته بودن و من بجه به بغل میدویدم بنظرم رفتار زشتیه
من گه دوست دارم خونه خودم باشم در حالیکه کرسی گرم اماده کردم لم بدم و چای داغم رو نوش جان کنم و بچه ها از در و دیوار خونه بالا برن و من هم از شب یلدا و شب تولدم لذت ببرم .یلدا برای من همیشه شب تولد بوده و هست
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
ب مادرتون بگید ب عروساتون تذکر بدن حالا ک شعور خودشون نمیرسه کمک کنن ما عروسا هم میریم خ پدرشوهر. خ ...
مامان ها اکثرا دوست ندارن خم به ابروی عروساشون بیاد
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت