2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست

واااییی دقیقا عین خونه ما.

منم دوس ندارم برم خونه بابام اینا.منم یدونه دخترم همش من باید کار کنم‌زنداداشام همش نشستن عین مهمون.

هیچی هم نمیگن.همش سااااکت.

منم همش میرم خونه پدرشوهرم هم جمعیتشون زیاده هم خوش میگذره.😁

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه خودم تولدمه

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
خوب دلم واسه مامانم نیسوزه مامان بابام مسنن

مجبور نیستن یه لشکر رو دعوت کنن.

درضمن هرکس اونجا وظیفه داره کار کنه و کمکت کنه قرار نیست فقط تو بشوری و بسابی بقیه بخورن قیافه هم بگیرن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
وای تو دقیقا شرایطت مثه منه.

بعد عروسا همینطور نشستن بخدا چند روز پیش مامانم مهمونی زنونه بزرگ داشت مردم از خستگی اون دو تا عروس نشسته بودن و من بجه به بغل میدویدم بنظرم رفتار زشتیه

مجبور نیستن یه لشکر رو دعوت کنن. درضمن هرکس اونجا وظیفه داره کار کنه و کمکت کنه قرار نیست فقط تو بش ...

اینو وباید بزرگترا تفهیم کنن نه من ولی متاسفانه بزرگتراها جلوی عروس و پسر خیلی ضعیفند

مجبور نیستن یه لشکر رو دعوت کنن. درضمن هرکس اونجا وظیفه داره کار کنه و کمکت کنه قرار نیست فقط تو بش ...

لشکر نیستیم دو تا دو ختر دو تا پسر دو داماد دو عروس و ۷ تا نوه هستیم

بعد عروسا همینطور نشستن بخدا چند روز پیش مامانم مهمونی زنونه بزرگ داشت مردم از خستگی اون دو تا عروس ...

ب مادرتون بگید ب عروساتون تذکر بدن حالا ک شعور خودشون نمیرسه کمک کنن

ما عروسا هم میریم خ پدرشوهر. خاهرشوهرا هم میان. همه باهم کمک میکنیم.ب همه هم خوش میگذره.

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

من گه دوست دارم خونه خودم باشم در حالیکه کرسی گرم اماده کردم لم بدم و چای داغم رو نوش جان کنم و بچه ها از در و دیوار خونه بالا برن و من هم از شب یلدا و شب تولدم لذت ببرم .یلدا برای من همیشه شب تولد بوده و هست 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
ب مادرتون بگید ب عروساتون تذکر بدن حالا ک شعور خودشون نمیرسه کمک کنن ما عروسا هم میریم خ پدرشوهر. خ ...

مامان ها اکثرا دوست ندارن خم به ابروی عروساشون بیاد

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
مامان ها اکثرا دوست ندارن خم به ابروی عروساشون بیاد

نمیشه ک وقتی بلد نیستن آداب معاشرت رو باید یکی بهشون یاداوری کنه دیگه

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.