2777
2789
عنوان

کمک معده درد

496 بازدید | 37 پست

خانوما سه روزه معدم بدجور درد میکنه دلپیچه هم دارم وقتیم غذارو قورت میدم احساس ساییدگی تو مری دارم چیکار کنم کسی مثله من بوده چیکار کنم امپرازول میخورم ولی اصلا فایده نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امپرازول ناشتا بخوری 

رانیتیدن رو بعد از غذا بخور 

من هفته پیش دگیرش بودم فقط با رانیتیدین خوب شدم

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

والا نمیدونم تخصصیش کردی،... اما برای معده درد نعاع خشک آبکوشتی تو آبگرم با نبات بریز و بخور.

برای مری حتما دکتر برو، احتمال میدم زخم شده

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
نکنه سرطان دارم😭😭😭😭

نه بابا من یکماه هرچی میخوردم گلاب به روتون بالا میاوردم رفتم دکتر آندوسکوپی کردم گفت ورم داره معدت

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
نکنه سرطان دارم😭😭😭😭

اینجوری ک کل فامیل ما دور از جونشون سرطان داره خخخخخخخ

از اضطراب و استرسه 

یا غذاهای سرخ کردنی 

بعد از غذا فقط دراز بکش اصلا راه نرو 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عه مثله من بودی شما هم مریت اذیت میکرد؟

وقتی غذا میرفت پایین انگار یه چیزی گیر کرده بود با فشار میرفت درد میگرفت

آخه من رفلاکس دارم دکتر معده گفت عرق نعنا نخور بدترش میکنه

• دمنوش لیمو: یک عدد لیمو را در یک لیوان آب ولرم بفشارید. بهتر است کمی عسل نیز به آن اضافه کنید تا تاثیر آن بیشتر باشد.
  • دمنوش زنجبیل: برای درمان درد معده ناشی از سوء هاضمه بهترین گزینه است. زنجبیل را می توان به صورت مربای آن، یا میوه خشک نیز مصرف کرد. اگر از زخم معده رنج می برید بهتر است یک رژیم حاوی زنجبیل در شکل دمنوش یا مربا داشته باشید.
  • دمنوش بابونه: بابونه ضد اسپاسم و ضد التهاب است. دمنوش بابونه به آرام شدن دردهای عصبی معده و سوزش سر دل و کاهش تهوع کمک زیادی می کند.
  • دمنوش نعنا: منتول موجود در نعنا و برگ های آن یک مسکن طبیعی درد است.

نکته!

نعنا به صورت قرص های جویدنی نیز در داروخانه ها موجود می باشد. اگر میل چندانی به نوشیدن دمنوش ندارید قرص نعنا به عنوان آرام بخش برای شما توصیه می شود.

• مخلوط آب نعنا و آب زنجبیل، چای دارچین

نکته!

از خوردن چای پرهیز کنید! اگر از ورم معده شکایت دارید وعده های چای خود را به حداقل برسانید.